Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crystal Fighters - LA Calling

Cover Crystal Fighters - LA Calling
CD-Single Promo
Different DIFB292CDSP / 451.B292.328

Nummer

Jaar:2013
Label:DIFFERENT
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Sebastian Pringle
Gilbert Vierich
Graham W. Dickson
Producer:Justin Meldal-Johnsen
Crystal Fighters
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:31/08/2013 / Piek: 57 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 57 (V)

Tracks

12/08/2013
Promo - CD-Single Different DIFB292CDSP / 451.B292.328 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.LA Calling (Radio Edit)
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Cave RaveDifferent
DIFB270CDX / 451.B270.022
Album
CD
24/05/2013
Radio Edit3:41LA Calling [Promo]Different
DIFB292CDSP / 451.B292.328
Single
CD-Single
12/08/2013
3:49egoFM 2Sony
88765 43444 2
Compilatie
CD
18/10/2013

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
All Night10/09/2016Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Supersok
Member
****
Apart plaatje. Ik moet er nog aan wennen, maar kan het zeker waarderen.

yodance
Member
**
Moins percutant que "Follow"

Der_Nagel
Member
****
London/Berlin Calling waren mir bislang vertrauter – aufgeweckt abgehaltenes Stück für die Indie-Party – 4*…

gherkin
Member
*****
Alweer een zeer tof plaatje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.