Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gregory Porter - The In Crowd

Cover Gregory Porter - The In Crowd
Cover
Cover Gregory Porter - The In Crowd
Digital
Blue Note -

Nummer

Jaar:2013
Label:BLUE NOTE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Billy Page
Producer:Brian Bacchus
Coverversie van:Dobie Gray - The "In" Crowd
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:20/12/2014 / Piek: 79 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 79 (V)

Tracks

27/10/2014
Digital Blue Note - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The In Crowd
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Liquid SpiritBlue Note
06025 3741053
Album
CD
30/08/2013
3:37Liquid Spirit [Expanded Deluxe Edition]Blue Note
377 196 6
Album
CD
24/02/2014
3:34The In CrowdBlue Note
-
Single
Digital
27/10/2014
3:37Liquid Spirit [Deluxe Edition]Blue Note
06025 4709120
Album
CD
07/11/2014
3:37Liquid Spirit [Special Edition]Blue Note
4760495
Album
CD
23/10/2015

Gregory Porter   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liquid Spirit30/11/2013Tip: 76 
Musical Genocide28/12/2013Tip: 46 
No Love Dying26/07/2014Tip: 31 
Don't Let Me Be Misunderstood (Jamie Cullum feat. Gregory Porter)20/09/2014Tip: 40 
The In Crowd20/12/2014Tip: 79 
Liquid Spirit (Claptone Remix)04/04/2015521
Holding On (Disclosure feat. Gregory Porter)06/06/2015Tip: 13 
Don't Lose Your Steam19/03/2016Tip: 36 
Consequence Of Love23/07/2016Tip 
Holding On (Gregory Porter feat. Kem)01/10/2016Tip 
The Christmas Song23/12/2017Tip 
Light At The End Of The Tunnel17/02/2018Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liquid Spirit14/09/20133537
Be Good05/04/20141492
Issues Of Life - Features And Remixes20/09/20141385
Take Me To The Alley14/05/2016835
Nat "King" Cole & Me04/11/20172113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Beamtechgirl25
Member
******
Heel bijzondere man die dit zingt. soms heb je zo van die mensen die iets meer kunnen dan een ander qua zang, doordat ze meer stem hebben. En deze zanger heeft dat ook, en dan nog met een mooi liedje en een andere stijl dan al de rest hier. goed bezig dacht ik zo.

gherkin
Member
****
Zeer leuk gedaan.

Der_Nagel
Member
****
jazzige Fassung des Dobie Gray-Stücks, 4*…

Widmann1
Member
*****
Der fängt schon so stark an.

mikebordt
Member
****
ahhh, ein fingerschnipps Jazz. Gut!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?