Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - Young Dogs, Young Blood

Cover The Scene - Young Dogs, Young Blood
7" Single
GIP 4350 (nl)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Matheus J. Lau
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1980
7" Single GIP 4350 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Young Dogs, Young Blood
  2:03
2.Words, Pistols
  1:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:03Young Dogs, Young BloodGIP
4350
Single
7" Single
1980
2:03The Golden Years Of Dutch Pop MusicUSM
576 601-6
Album
CD
15/06/2018

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.