Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Snollebollekes - Snollebolleke

Cover Snollebollekes - Snollebolleke
Digital
Berk 813605267 (nl)

Nummer

Jaar:2014
Label:BERK
Distributeur:BOEP
Muziek/Tekst:Maurice Huismans
Jurjen Gofers
Producer:Maurice Huismans
Pieter van Schooten
Jurjen Gofers
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/06/2014 (Positie 22)
Laatste week notering:13/09/2014 (Positie 41)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4465 (327 Punten)
Airplay:28/06/2014 / Piek: 36 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 6
be  Piek: 2 / Weken: 13 (V)

Tracks

03/02/2014
Digital Berk 813605267 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Snollebolleke
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59SnollebollekeBerk
813605267
Single
Digital
03/02/2014
3:00100x PolonaiseUniversal
535.260-0
Compilatie
CD
23/06/2014
Martyn Green Remix4:04Bam bam (bam)Berk
900022149
Single
Digital
25/07/2014
2:59MNM Big Hits - Best Of 2014Sony
88875029912
Compilatie
CD
24/11/2014
3:00Het beste uit de MNM 1000 [2015]Universal
536.558-0
Compilatie
CD
27/11/2015
»» alles tonen

Snollebollekes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Snollebolleke21/06/2014213
Alaafrojack31/01/2015Tip: 89 
Feestmuts30/01/2016Tip 
Daar gaat ze18/06/2016Tip 
Springen nondeju12/11/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
...En door11/02/20173910
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2 (Reviews: 15)

Topbart
Member
*****
Ik vind dit WEL een geweldig feestnummer!! Even het gemiddelde omhoogtrekken. Een beetje meligheid op zijn tijd is helemaal niet erg, zuurpruimen!!! (ik bedoel de mensen met de lage sterren vóór mij!!)

Leltsjebeltsje
Member
*
De Ultratop staat al niet bekend om zijn diepzinnige nummers w.b. notering, maar dat deze daar gewoon op #2 staat is echt verbazingwekkend om aan te zien. Hier kwam het niet verder dan #33, dus het is erg vreemd.. Net als 'Vrouwkes' slaat dit nummer nergens op. Vooral flauw om samples te veranderen in een kermisstijl, zoas 'hoofd, schouders knie en kont, knie en kont' en het melodietje van het Wilhelmus in een feeststijl. Weg ermee!
Laatst gewijzigd: 05/07/2014 19:56

Iebiewiebie
Member
*
om hoog te scoren in de ultratop hoef je duidelijk niet met een goede song af te komen. het volstaat de grootst mogelijke rotzooi op te nemen en het verkocht te krijgen aan de zenders. dit is de grootste bulshit in de muziekgeschiedenis van de lage landen. hier hoort een vettige hamburger bij, de botsautootjes en een dom blondje op de kermis of braderij, maar daar is alles dan ook mee gezegd. het is een snollebolle ultralelijk gedrocht. Hoe onnozeler hoe beter blijkbaar.... dit heeft absoluut niets met muziek van doen.

Cheetah
Member
*
Voor mij echt een brol nummer dit moet echt niet scoren al vrees ik er voor :-(

Wolfke
Member
******
Geweldig nummer!

Sebastiaanmember
Member
*
Voor sommigen is het de grappigheid van het nummer dat zorgt voor een hoog gemiddelde, maar daardoor vind ik dit JUIST een stom nummer. Weg ermee!

Patrick3
Member
*****
Leuk plaatje-nu ook een hit in Vlaanderen

gherkin
Member
*
Maar een flauw lied.

keestelpro
Member
******
Ik kom uit Helmond maar dat maakt niet uit volgens dit nummer gelukkig. :-)
De stem die je hoort is van 'Rick In De Morgen' en de uitvoerend artiest is Rob Kemps. Zo steekt de de act Snollebollekes in elkaar en dit is echt feestmuziek v2.0!
Als het Koreaanse 'Gangnam Style' hier op nummer 1 kan komen dan kan dit Brabantse nummer ook wel een wereldhit worden.
Nondeju! ECHT GOED!

Der_Nagel
Member
**
Ein Stück für holländische Hardcore-Karnevals-Fans – gefällt mir gar nicht – 1.75…

RV
Member
*****
Eigenlijk best een idioot nummer, maar nog best lekker. In ieder geval een héél stuk beter dan voorganger 'Vrouwkes', want dát nummer sloeg echt helemaal nergens op!

MUSICBOJ
Member
****
Toffe carnavalsplaat van de Hollandse ambiancegroep: "Snollebollekes", waarmee ze in Holland ook aan 't doorbreken zijn !!! Mag gerust ook eens doorkomen tot in Vlaanderen, hoor !!! Nipt 4 sterren, wat dus zeker voldoende is !!! 😏
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?