Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

2 Fabiola feat. Loredana - She's After My Piano

Cover 2 Fabiola feat. Loredana - She's After My Piano
Digital Promo
VRT Line Extensions 23 24556-0 (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:VRT LINE EXTENSIONS
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Ovidiu Jacobsen
Phillip Halloun
Simen Eriksrud
Cecilie Harboe
Producer:Serge Ramaekers
Geluidsfragment:
Gecoverd door:De Smurfen ('t Is feest bij Grote Smurf)
Les Schtroumpfs (C'est fÍte chez le Grand Schtroumpf)
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/03/2014 (Positie 11)
Laatste week notering:06/09/2014 (Positie 47)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:2061 (518 Punten)
Airplay:22/03/2014 / Piek: 10 / Weken: 24
Dance:15/03/2014 / Piek: 17 / Weken: 13
Ultratip Bubbling Under:08/03/2014 / Piek: 32 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 18 (V)

Tracks

03/03/2014
Promo - Digital VRT Line Extensions 23 24556-0 (CNR) [be] / EAN 8714221072204
Toon detailsAlles beluisteren
1.She's After My Piano
  2:51
   
31/03/2014
Promo - Digital VRT Line Extensions 23 24556-2 (CNR) [be] / EAN 8714221072815
Toon detailsAlles beluisteren
1.She's After My Piano (Extended)
  5:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51She's After My Piano [Promo]VRT Line Extensions
23 24556-0
Single
Digital
03/03/2014
2:54Eurosong 2014VRT Line Extensions
22 24550-2
Compilatie
CD
10/03/2014
Extended5:07She's After My Piano [Promo]VRT Line Extensions
23 24556-2
Single
Digital
31/03/2014
2:50Spring Break 2014Universal
5351396
Compilatie
CD
18/04/2014
2:50Ketnet Hits vol. 6Warner
2564631076
Compilatie
CD
25/04/2014
»» alles tonen

2 Fabiola   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lift U Up23/03/1996124
I'm On Fire06/07/1996214
Universal Love16/11/19961910
Freak Out15/02/1997216
Magic Flight31/05/1997317
Flashback28/03/1998312
Sisters And Brothers03/10/1998176
Feel The Vibe19/12/1998258
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Straight 2 The Top / Play This Song 2 (2 Fabiola feat. Katie Michaelson)15/09/2007303
Blow Me Away / We Love The 90's19/07/2008335
Lift U Up 200911/04/2009Tip: 15 
Push It Up31/07/2010Tip: 20 
She's After My Piano (2 Fabiola feat. Loredana)15/03/2014618
One Night In Dubai (2 Fabiola feat. Loredana)13/09/2014251
Beautiful (2 Fabiola feat. Loredana)31/01/2015323
Rock It (2 Fabiola feat. Loredana)06/06/2015Tip: 71 
Doctor Disco (2 Fabiola feat. Loredana)18/07/2015Tip: 18 
Me & U (2 Fabiola feat. Loredana)09/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyfoon23/11/1996544
Androgyne14/11/19982713
Evolution19/11/2016675
 

Loredana [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She's After My Piano (2 Fabiola feat. Loredana)15/03/2014618
One Night In Dubai (2 Fabiola feat. Loredana)13/09/2014251
Beautiful (2 Fabiola feat. Loredana)31/01/2015323
Rock It (2 Fabiola feat. Loredana)06/06/2015Tip: 71 
Doctor Disco (2 Fabiola feat. Loredana)18/07/2015Tip: 18 
Me & U (2 Fabiola feat. Loredana)09/04/2016Tip 
Ochtendzon10/12/2016Tip: 6 
Dichterbij10/06/2017Tip: 12 
Vanavond gaat het down04/11/2017Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.93 (Reviews: 14)

sanremo
Member
**
2+

Wolfke
Member
*****
Gherkin, blijkbaar hoef je niet met goede muziek naar het songfestival te gaan! Kijk maar hoe onterrecht Axel Hirsoux niet naar de Finale gaat zaterdag, en dat was dan nog zo'n prachtig nummer met goede text en zang. Misschien hadden we meer kans gemaakt met de show van 2 Fabiola. Als je ziet hoever 'Polen' het geschopt heeft met een bar slecht gezongen nummer! En wat dacht je dan van 'Ijsland en Griekenland' dat is ook niet bepaald zangniveau van de hoogste plank! Alles draait om show en zoveel mogelijk opvallen op het ESC kijk maar naar Oostenrijk. Hoeveel jaar achter elkaar zijn die er al niet bij geweest. Nu sturen ze een omgebouwde vent met baard en lang haar en ineens zitten ze in de finale! Misschien moet België volgend jaar ook maar eens een transsexueel of stel loslopende/springende apen naar het ESC sturen? Dan maken we misschien meer kans... In ieder geval, de finale kan mij zaterdag gestolen worden. Ik hoor het wel wie er wint! Voor mijn part mag dat Zweden - Roemenië - Zwitserland - Noorwegen of Malta zijn. (Ieder zijn mening natuurlijk, maar ik blijf erbij.) Het lied van Oostenrijk is niks nieuws onder de zon! Het krijgt gewoon massaal stemmen omdat het een verbouwde vent met een baard is. En het weer zo'n drama queen is die wil opvallen in het hele ESC gebeuren.
Laatst gewijzigd: 10/05/2014 01:22

JanDeMan
Member
*****
Kruising tussen In-grid - Tu Es Foutu en Yolanda Be Cool - We No Speak Americano. Blijft leuk om naar te luisteren. Voor mij onterecht niet naar het songfestival.

Cheetah
Member
****
Geen idee waarom maar ik vind het nog best leuk

Iebiewiebie
Member
*
Ik vind dit eigenlijk niet goed, slechte muziek waar nu eens niets muzikaals inzit. Ik vond enkele jaren terug al gelijkaardige tune terug op de radio maar kan me het ding niet herinneren. Ik weet wel dat er veel "tut tut tudedum tut tut tut tut tut duddedum tut tut" in voorkwam, gevolgd door een bijna identiek trekzak deuntje.... Als dit muziek creëren is, dan zijn er beenhouwers die beter doen. En dan met 4 man aan geschreven... Al zal het wel een hit worden om z'n onnozelheid.

Der_Nagel
Member
****
Klar auf die Balkanländer ausgerichteter Titel…schied im Halbfinale des belgischen Vorentscheids zum ESC 2014 aus – mit viel Wohlwollen eine knappest aufgerundete 3.5…

ericwyns
Member
****
Opgewekt nummer uit Eurosong 2014. Ben wel blij dat dit nummer niet naar het Eurovisiesongfestival gaat, maar Pat Krimson scoort er sinds lang toch nog maar eens een hit mee in de Vlaamse Ultratop 50.

DanceBoy28
Member
*****
Eindelijk, na al die jaren dan toch weer eens een hit in de Vlaamse Ultratop voor Pat Krimson en zijn 2 Fabiola. Ik gun het hem. Hij werkt al sinds 2007 aan een comeback, maar helaas zonder succes. Tot nu. Lekkere plaat ook, eens helemaal wat anders en een gedurfde plaat. Dat siert de boel juist. Top! 5 sterren.

Starry_Lana
Member
*****
onterecht niet naar Eurosong maar wel een hit!

gherkin
Member
**
Had dit kunnen opvallen op iets als het Songfestival? Misschien wel, maar dat doen we toch beter met goede muziek en dat is hier niet direct te vinden.

@Wolfke: Proberen winnen met iets dat jezelf niet goed vindt, blijf ik gewoon dom vinden. Bovendien lijkt je analyse wat kort door de bocht doordat Oostenrijk ook een goed lied had voor wie verder kijkt dan de verschijning, Hirsoux duidelijk niet zo goed zong en Nederland ook de finale haalt.
Laatst gewijzigd: 09/05/2014 11:08

RonH
Member
***
Grappig, maar veel te eentonig en 2-dimensionaal om serieus mee te doen.
Terecht door de Belgen afgeserveerd.

Patrick3
Member
******
De finale niet gehaald maar hier zit een dikke zomerhit in

MUSICBOJ
Member
*****
Aanstekelijk zomernummerke van de Vlaamse danceformatie: "2 Fabiola", die ondertussen alweer een andere zangeres heeft, namelijk: "Loredana" !!! Op zich kon dit wel wat worden op het "ESCF" in Kopenhagen, maar ze waren zéker niet mijn favoriet tijdens de nationale preselecties van "Eurosong 2014" !!! Maar zoals gezegd zéker géén bagger, dus laat "Patje Krimson" nog maar eens een hit scoren in België !!! Ruim 4 sterren !!! 😏

Edit 03/04/2014: Ook nog aan het gebeuren ook!!! Een dikke hit in wording, deze: "She's After My Piano", en ook ik persoonlijk begin dit een dijk van een nummer te vinden!!! Begin het zelfs spijtig te vinden dat dit niet naar "Kopenhagen" gaat!!! Verhoog naar vét 5 sterren!!! 😏
Laatst gewijzigd: 03/04/2014 11:48
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?