Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brihang - Periode Jalisco

Nummer

Jaar:2013
Label:FAKE
Distributeur:FAKE
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:15/03/2014 / Piek: 41 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:08/03/2014 / Piek: 69 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 69 (V)


Brihang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco08/03/2014Tip: 69 
Oe ist?09/05/2015Tip: 90 
Morsen05/11/2016Tip 
Wieder04/02/2017Tip 
Ik wil alles, behalve29/04/2017Tip 
Kleine dagen04/11/2017Tip 
1000 milligram (Stikstof feat. Brihang)10/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco15/03/20141921
Zolangmogelijk26/11/20167641
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
**
Junger Rapper aus Westflandern, Stück befindet sich auf dem gleichnamigen 2013er Album – abgerundete 2.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?