Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Suffering

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:00Lost In The DreamSecretly Canadian
SCCD310
Album
CD
14/03/2014

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Red Eyes30/08/2014371
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017143
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Kamala
Member
****
...kein Wunder, dass ihre Songs oft eine Unlänge aufweisen, bei Intros wie diesem hier - Suffering schlendert äusserst träge seines Weges, mit einem feinen instrumentalen Zwischenspiel ca. in der Mitte. - ein schön anzuhörender Titel, der mich aber nicht überwältigt...

Musicfreak
Member
*****
Wirkt in bestimmten Momenten viel spektakulärer als es auf den ersten Hör scheint. 4.5+

bluezombie
Member
****
Nice song.

irelander
Member
****
Really digging some of those riffs. Dreamy goodness. 4.25

BeansterBarnes
Member
****
A nice floaty track, in parts the music is breathtaking.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.