Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - An Ocean In Between The Waves

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:11Lost In The DreamSecretly Canadian
SCCD310
Album
CD
14/03/2014

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017146
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 10)

Kamala
Member
*****
...es ist wohl ihr Markenzeichen, ihre Titel mit einem Gitarrenintro, ja reale Gitarren!, die wirklich glasklar und wunderschön klingen, zu beginnen - melodischer, gut fliessender Song, der auch mit einem Gitarrenoutro endet...

Musicfreak
Member
*****
Alle sprechen nur von den Synths. Dabei sind für mich dies schönen Gitarrensounds hier das klare Highlight. Die Synths tragen die Gitarre "nur".

DeejayDave
Member
*****
Nog zo'n parel van The War on Drugs. Topband.

Der_Nagel
Member
****
ein gutes Synth Rock-Stück der Amerikaner, welche doch für ihre langen Stücke bekannt sind, vorerst eine abgerundete 4.5…

Chris80-89
Member
******
Episch! Ein Werk zum darin-verlieren!

bluezombie
Member
****
Cool song.

gherkin
Member
******
De titel alleen al is bloedmooi, maar laat dat de aandacht niet te veel afleiden van deze zeven minuten puur muzikaal genot.

SanderFMC
Member
******
Beste nummer van een sterk album.

irelander
Member
****
More soothing synths here. Nice track.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.