Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Disappearing

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:49Lost In The DreamSecretly Canadian
SCCD310
Album
CD
14/03/2014

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017142
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Kamala
Member
*****
...ich sehe keinen Grund, hier weniger als 5* zu geben, die ich anderen Stücken auch gegeben habe, da mir Disappearing mit seinem zarten Sound und der üblichen Länge genauso gut im Ohr liegt - wunderschöner, gemütlicher Titel ...

Musicfreak
Member
****
Träumerische Beinahe-Instrumental-Nummer, die etwas mehr Abwechslung gebrauchen könnte. 4.5

bluezombie
Member
****
Solid effort.

irelander
Member
****
The repetitive melody is nice enough I suppose. 3.75
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.