Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Eyes To The Wind

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:55Lost In The DreamSecretly Canadian
SCCD310
Album
CD
14/03/2014

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Red Eyes30/08/2014371
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017143
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

Kamala
Member
*****
...da bin ich gleicher Meinung wie Musicfreak , nur möchte ich auch das Sax noch dazu nehmen - traumhaft schöner Sound mit besinnlichen Worten...

Musicfreak
Member
*****
Finde ich vorallem gesanglich und textlich eine der schönsten Nummern des Albums. Piano und Slide-Gitarre im Hintergrund machen auch viel aus.

gherkin
Member
******
Prachtwerk.

Der_Nagel
Member
****
ein doch etwas gar in die Länge gezogenes Gitarrenstück, knapp aufgerundete 3.5…

bluezombie
Member
****
I like it.

irelander
Member
***
Goes on for a while I think but it's niceish. 3.5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.