Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Burning

Nummer

Jaar:2014
Label:SECRETLY CANADIAN
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:31/01/2015 / Piek: 27 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:17/01/2015 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 6 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:46Lost In The DreamSecretly Canadian
SCCD310
Album
CD
14/03/2014
5:46Paper TownsAtlantic
7567-86694-7
Album
CD
10/07/2015

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip 
Pain02/09/2017Tip: 49 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/201714
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Musicfreak
Member
****
Solide Nummer, passt toll aufs Album, gehört aber nicht zu meinen Favoriten. 4.5

gherkin
Member
******
Alweer een prachtig nummer van deze War On Drugs.

Der_Nagel
Member
****
Stück der amerikanischen Indie Rockband, das mir bezüglich der Atmosphäre gefällt, 4*-4+...

bluezombie
Member
****
Pretty nice.

irelander
Member
****
The piano is quite nice in this one. 3.75
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?