Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens - Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou

Cover Steve Tielens - Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou
Digital
CNR 23 24737-0 (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:CNR
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:David Vervoort
Steve Tielens
Producer:David Vervoort
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:06/09/2014 / Piek: 10 / Weken: 1
Vlaamse top 50:06/09/2014 / Piek: 16 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:14/06/2014 / Piek: 55 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 55 (V)

Tracks

26/05/2014
Digital CNR 23 24737-0 (CNR) [be] / EAN 8714221073508
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou
  3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Ik heb de hele nacht liggen dromen van jouCNR
23 24737-0
Single
Digital
26/05/2014
3:27Mijn eigen levenCNR
22 24738-2
Album
CD
11/07/2014
3:29Hits van hier - Het beste van 2014Vlaamse Sterren
22 24806-2
Compilatie
CD
14/11/2014
2:43Feesten als de beesten - Carnaval, ambi & aprŤs ski-editie 2015Mostiko
22 24944-2
Compilatie
CD
06/02/2015
3:28Het beste uit Ment TV Top 500Universal
5374561
Compilatie
CD
04/11/2016
»» alles tonen

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
In de armen van de nacht23/05/2015Tip: 68 
Het is weer Couckenbak20/06/2015298
Angelina03/10/2015Tip: 69 
De polonaise [2015]16/01/2016Tip 
Dat was een kus16/04/2016Tip 
De zomer is begonnen18/06/2016Tip: 40 
The Show Must Go On26/11/2016Tip 
Ik en ons Monique (Steve Tielens feat. Monique)21/01/2017Tip 
Bij ons in Vlaanderen13/05/2017Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
De langste polonaise05/09/20151612
15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens21/10/2017675
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73 (Reviews: 15)

sanremo
Member
***
knappe 3

100dB
Member
***
Hilarisch dat de echte "kenners" hier de Wolter Kroes versie véél beter vinden , en dit terwijl dit een origineel nummer is !

En dat zijn dan diegenen die elke week de Vlaamse artiesten met de grond gelijk maken.

Ipv elke week af te geven op deze artiesten zou je jezelf misschien wel eens in twijfel mogen trekken , want als je zulke domme opmerkingen neerschrijft kan je jezelf toch niet meer serieus nemen.

Dan het nummer zlef vind ik ok !

Der_Nagel
Member
**
die flämische Schlagergemeinde kann hierzu ausgelassen feiern – abgerundete 2*…

Iebiewiebie
Member
*
op volle toeren muziekje, maar dit kan je toch niet serieus nemen?En wat voor timbre heeft die zanger eigenlijk. wat heeft hij eigenlijk te bieden buiten het feit dat hij toon kan houden? Bitter weinig. Onvoorstelbaar dat dit in de Vlaamse top tien komt. De vraag is alleen: hoe? Toch niet door de kwaliteit van deze song? Maar ja, er komt wel meer in van een nog lager niveau....
Laatst gewijzigd: 12/09/2014 01:18

jurgen dm
Member
******
terug een toffe nieuwe single voor Steve Tielens

krissie
Member
******
een heeeeeeeel mooie en kwaliteitsvolle song
en wie er anders over denkt
tja die hebben waarschijnlijk gene neus voor hits of gunnen hem zijn succes niet
zielige mensen noem ik dat
doe zo verder steve heeeeeeeeeeeeeel goed bezig en wie het anders zegt heeft ongelijk

MUSICBOJ
Member
*
Een overbodige "Wolter Kroes" cover van de Vlaamse abiancezanger: "Steve Tielens", uit de lente van 2014!!! Ik zie dat de fanclub ook al terug is losgelaten, dan gaan we maar even de score bijtrekken!!! Twee sterren had er nog ingezeten, maar door de reeds vele reviews, toch maar één ster!!! 😉

ronloch
Member
******
Dit wordt ongetwijfeld een grote zomerhit - het klinkt aangenaam en het grote publiek zal met dit liedje graag de handen in de lucht steken - STEVE is een vaste waarde in Vlaanderen en overal waar hij komt wordt hij teruggevraagd - jammer genoeg is er veel jaloezie in dit wereldje en vinden dan ook niets goed!!!

prins jo
Member
******
Weer een nummer dat super is steve doe zo verder

Gilles.vdm
Member
******
Weer een top nummer van Steve! Zoals altijd!
En mensen hou uw commentaar voor jou! En trouwens je moet er moet niet op klikken!
Steve is nen toffe gast en brengt altijd topnummers !




thierry segers
Member
******
heel goed nummer ,
mensen die negatieve commentaar hebben hou die aub voor jezelf
elke artiest doet zen best , laat ze doen waar ze hun goed bij voelen , voor sommige is het een hobby ,bij andere is het hun brood winst ,

Patrick3
Member
******
Toffe nieuwe single van Steve-op naar de top

gherkin
Member
*
Alweer een zeer zwak nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?