Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky feat. Beth Ditto - Running Low

Cover Netsky feat. Beth Ditto - Running Low
Digital
La Musique Fait La Force / N.E.W.S. - (be)
Cover Netsky feat. Beth Ditto - Running Low
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:LA MUSIQUE FAIT LA FORCE/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Beth Ditto
Boris Daenen
Takura Tendayi
Zane Lowe
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/06/2014 (Positie 1)
Laatste week notering:18/10/2014 (Positie 47)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1360 (601 Punten)
Airplay:21/06/2014 / Piek: 10 / Weken: 18
Back Catalogue Singles:26/11/2016 / Piek: 13 / Weken: 1
Dance:14/06/2014 / Piek: 1 / Weken: 22
Ultratip Bubbling Under:21/06/2014 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 100 / Weken: 1
be  Piek: 1 / Weken: 17 (V)
  Piek: 21 / Weken: 6 (W)

Tracks

16/06/2014
Digital La Musique Fait La Force / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Running Low
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Running LowLa Musique Fait La Force / N.E.W.S.
-
Single
Digital
16/06/2014
3:21Laundry Day 2014541 / N.E.W.S.
541379CD / N81.A379.828
Compilatie
CD
22/08/2014
3:21Maximum Hit Music 2014 Vol. 3Warner
505419631312
Compilatie
CD
22/08/2014
4:06Serious Beats 79541 / N.E.W.S.
541380CD / N01.A380.027
Compilatie
CD
05/09/2014
3:23The Dome Vol. 71Sony
88843 07356 2
Compilatie
CD
05/09/2014
»» alles tonen

Beth Ditto   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Wrote The Book19/02/2011619
Open Heart Surgery28/05/2011Tip: 18 
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Fire15/04/2017Tip 
In And Out08/07/2017Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fake Sugar24/06/2017519
 

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9 (Reviews: 20)

Hzi
Member
****
Find ich cool, die Stimme der Dicken mal auf Dance-Beats zu hören - auch wenn diese hier ziemlich 08/15 geraten sind.
Oder anders gesagt: Beth Ditto hebt den Song über das Mittelmass hinaus.
Laatst gewijzigd: 04/07/2017 18:53

Kamala
Member
***
...zu wirr, zu schrill, zu dröhnend - und Beth Dittos Stimme habe ich noch selten gemocht...

XeniK
Member
*
Goed voor het publiek wat niet weet wat goede drum & bass is.

Dreamline1
Member
***
Leider langweilig - vertane Chance!

southpaw
Member
****
Running low - aber getting (us) high.

linsyke1
Member
*****
Goed nummer, mooie stem!
Radio draait het continu.

TaylorHarris
Member
******
Da kommt mir irgendwie dieser Vergleich in den Sinn:

Simga - Paloma Faith
Netsky - Beth Dito

Beide Frauen bei den Kollaborationen machen komplett andere Musik normalerweise. Dann wagen sie sich mal zu Dance. Beide mit genialen einzigartigen Stimmen.

Ich finde das "Duett" Paloma & Sigma besser geglückt als Netsky & Beth Ditto. Trotzdem gefällt mir auch dieses sehr gut, ich bin froh ist Beth dabei mit einer starken Stimme und nicht sonst wer. Sonst hätte man diese Person dank der starken Beats wohl kaum gehört.

Beth macht tolle Arbeit, es liegt mehr an der Produktion von Netsky die mir nicht wirklich gefällt. Man kann sie hören aber es ist nicht wirklich meins. Dank Beth gibts sogar knappe 5*

Edit: Mittlerweile muss ich erhöhen. Die Höchstnote ist verdient dank Beths Hammer-, tut mir leid, geilen Stimme. Sie reisst alles raus, einfach grossartig. Ich will neue Musik von dir Beth, mach bitte schnell!
Laatst gewijzigd: 10/08/2014 17:36

Chartsfohlen
Member
****
Eigentlich eine durchaus interessant klingende Kollaboration, so rein vom Namen her. Aber so richtig kann Beth Ditto hier meines Erachtens ihre einzigartige Stimme nicht in Szene setzen, sie ist mir hier fast etwas verschenkt. Davon abgesehen aber ein rundum gelungener Drum & Bass-Titel.

Solide bis gute 4.

ul.tra
Member
****
Geht in Ordnung

Jonaske167
Member
*
Deze vind ik maar niks! Als ik het nummer hoor zou ik zo snel mogelijk in een diep hol willen kruipen...

Iebiewiebie
Member
***
je moet er voor zijn voor dit soort songs en vooral een beetje gek zijn om ze in te spelen. de drums zitten alleszins heel goed. "Schaakmat"... of in het Engels "Shackmate" of zoiets?... En je kan je dan de vraag stellen, "is dit alternatief" of is dit eerder "commercieel"? Waarschijnlijk iets tussenin, dat ook de 'indies' wel kan bekoren.

Ruudboy
Member
****
Voor Netsky een tegenvallend nummer, iets teveel pop..

Sebastiaanmember
Member
***
Een eentonig en simpel danceplaatje. Die indringende beats na de saaie coupletten bevallen me ook niet.

MUSICBOJ
Member
****
Aangename samenwerking van de Belgische DJ: "Netsky" en de Amerikaanse zangeres: "Beth Ditto", uit de zomer van 2014!!! Kan de komende maanden wel eens een héél grote hit gaan worden in de Ultratop!!! Voor mij ruim 4 sterren!!! ☺

Der_Nagel
Member
****
Ditto und DnB? Schon etwas speziell, 4* für diese Zusammenarbeit mit dem jungen Belgier…

Cheetah
Member
*****
Cool nummer

bvdw
Member
******
Top die nieuwe van Netsky en de vocals van Beth Ditto zijn ook geweldig

gherkin
Member
*****
Feestplaatje.

Miraculi
Member
****
Als gestandene Punk-Rockerin hatte Beth dennoch nie Berührungsängste bezügl. Pop/Dance - ob nun Simian Mobile Disco, Xenomania oder Netsky mit seinen flotten Skater Beats - auch hier gibt sie eine gute Figur (120%) ab ;-)

https://soundcloud.com/netsky/running-low-feat-beth-ditto
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?