ZOEK

Xzibit - Multiply


Cover

Charts

Binnenkomst:30/11/2002 (Positie 47)
Laatste week notering:07/12/2002 (Positie 48)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13131 (7 Punten)
Ultratip:16/11/2002 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 10
de  Piek: 33 / Weken: 9
at  Piek: 66 / Weken: 3
nl  Piek: 76 / Weken: 1
be  Piek: 47 / Weken: 2 (Vl)
  Tip: 6 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 6
no  Piek: 15 / Weken: 5
au  Piek: 31 / Weken: 14

Nummer

Jaar:2002
Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De iTunes top 200 2014
The Voice Kids
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Helena [BE]
Ik ben keiverliefd (S)

De Pitaboys
Stoeien (S)

Tricky feat. Tirzah
Silly Games (S)

Weezer
Back To The Shack (S)

Cascada feat. Tris
Madness (S)

4 vandaag, 3620046 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: album guru joe, aloysius, Alxx, artistry, Cheetah, Chris A, Daniel09, entorresokath, Fuchs im Wald, GavinScott, gherkin, hennes66, Hijinx, mionAmLu, MUSICBOJ, S:pko, sanremo, simonreber, SportyJohn, timothy444, Trekker, ultrat0p, urs2222, Voyager2, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Big Day Out '03Warner
0927495022
Compilatie
CD
2003

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46 (Reviews: 26)

FranzPanzer
Member
*
Gott im Himmel - diesen Hallodri gibt's ja immer noch.

Chartsfohlen
Member
*****
Scheint ja durchaus zu polarisieren, diese Nummer. Ich fand sie damals ehrlich gesagt ziemlich cool und kann ihr auch heute noch gewisse Sympathien entgegenbringen.

Ganz knapp noch 5.

Fritz260449
Member
*
Schrott

!Xabbu
Member
***
gute 3*
die raps sind solide, der refrain gut gelungen.

remember
Member
*
Nervt!!!

gherkin
Member
*
Wat een afgrijselijke titel. Waarom zou je in godsnaam meer van deze ongetalenteerde poging tot rapper willen?

Thomas Hoffmann
Member
***
Also ich mein auch da gibt es schlimmere Sachen...

BeansterBarnes
Member
**
I don't hate it but it's instantly forgettable.

irelander
Member
*
Just dreadful!!

Der_Nagel
Member
****
respektabler HipHop-Track – 3.5 (aufgerundet auf 4*)…

#39 im November 2002 in UK…

bluezombie
Member
*
Surely not for me. His voice does not appeal at all and the song is irritating.

Southernman
Member
****
Buena.

Samuelw300
Member
**
Nee, mag ich nicht. Ein Rapsong der einfach zu wenig pfiffig ist u. langweilt.

Redhawk1
Member
******
Toller Beat & Rap.

analdo
Member
*****
aufgerundete 4,5
08/04/2008 08:30
Chuck_P
Member
*****
stark.
22/01/2008 16:02
Blackbox!
Member
***
Gefällt mir weniger.
29/12/2007 15:24
aschlietuna
Member
******
geil, wegen ihn hab ich mal MTV angeguckt sonst MTV und VIVA schlimmste musiksenders ever
28/11/2007 11:46
Geese
Member
*****
der refrain ist richtig hamma
09/03/2007 22:28
Musicfreaky_93
Member
***
...finde ich lächerlich
08/09/2006 01:54
Vullie
Member
*****
Sehr gut.
15/01/2006 20:47
Killa_Bunny
Member
******
Total gut!!!
Gut gemacht X!
26/09/2004 21:13
PlattenPap(z)t
Member
******
SO geil klare 6 Punkte
18/02/2004 18:58
DJ THE KING
Member
*****
STARKER TRACK
XZIBIT HATTE DEM WESTCOAST HIP HOP WIEDER AUF DIE BEINE GEHOLFEN, NACHDEM BEINAHE ALLE HIP HOP-TRACKS VON DER EASTCOAST KAMEN UND DER G-FUNK NUR NOCH DAHINSIECHTE
16/02/2004 23:25
Michael
Member
****
fand ich noch ok
27/09/2003 12:36
Phil
Member
**
nicht wirklich mein Geschmack
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?