Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Xzibit - Multiply

Cover Xzibit - Multiply
Cover

Charts

Binnenkomst:30/11/2002 (Positie 47)
Laatste week notering:07/12/2002 (Positie 48)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13267 (7 Punten)
Ultratip:16/11/2002 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 10
de  Piek: 33 / Weken: 9
at  Piek: 66 / Weken: 3
nl  Piek: 76 / Weken: 1
be  Piek: 47 / Weken: 2 (Vl)
  Tip: 6 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 6
no  Piek: 15 / Weken: 5
au  Piek: 31 / Weken: 14

Nummer

Jaar:2002
Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

29 leden online:
actrostom0, Besnik, bluezombie, Bolt2008, chri8topher, Chris A, D Man, Daniel09, ericwyns, fleet61, Galoul, hannah10, Hijinx, K8, lafrancaise, LIFTER500, lumlucky, opelscatweasel, patwed, Phil, ron3000, Tennis, timothy444, Trille, w115181, werymi, Windfee, wolf82, Zacco333

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Big Day Out '03Warner
0927495022
Compilatie
CD
11/11/2002

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.39 (Reviews: 28)

LIFTER500
Member
***
Well it could have been worse I guess.

diniz a.
Member
**
nervig

FranzPanzer
Member
*
Gott im Himmel - diesen Hallodri gibt's ja immer noch.

Chartsfohlen
Member
*****
Scheint ja durchaus zu polarisieren, diese Nummer. Ich fand sie damals ehrlich gesagt ziemlich cool und kann ihr auch heute noch gewisse Sympathien entgegenbringen.

Ganz knapp noch 5.

Fritz260449
Member
*
Schrott

!Xabbu
Member
***
gute 3*
die raps sind solide, der refrain gut gelungen.

remember
Member
*
Nervt!!!

gherkin
Member
*
Wat een afgrijselijke titel. Waarom zou je in godsnaam meer van deze ongetalenteerde poging tot rapper willen?

Thomas Hoffmann
Member
***
Also ich mein auch da gibt es schlimmere Sachen...

BeansterBarnes
Member
**
I don't hate it but it's instantly forgettable.

irelander
Member
*
Just dreadful!!

Der_Nagel
Member
****
respektabler HipHop-Track – 3.5 (aufgerundet auf 4*)…

#39 im November 2002 in UK…

bluezombie
Member
*
Surely not for me. His voice does not appeal at all and the song is irritating.

Southernman
Member
****
Buena.

Samuelw300
Member
**
Nee, mag ich nicht. Ein Rapsong der einfach zu wenig pfiffig ist u. langweilt.

Redhawk1
Member
******
Toller Beat & Rap.

analdo
Member
*****
aufgerundete 4,5
08/04/2008 08:30
Chuck_P
Member
*****
stark.
22/01/2008 16:02
Blackbox!
Member
***
Gefällt mir weniger.
29/12/2007 15:24
aschlietuna
Member
******
geil, wegen ihn hab ich mal MTV angeguckt sonst MTV und VIVA schlimmste musiksenders ever
28/11/2007 11:46
Geese
Member
*****
der refrain ist richtig hamma
09/03/2007 22:28
Musicfreaky_93
Member
***
...finde ich lächerlich
08/09/2006 01:54
Vullie
Member
*****
Sehr gut.
15/01/2006 20:47
Killa_Bunny
Member
******
Total gut!!!
Gut gemacht X!
26/09/2004 21:13
PlattenPap(z)t
Member
******
SO geil klare 6 Punkte
18/02/2004 18:58
DJ THE KING
Member
*****
STARKER TRACK
XZIBIT HATTE DEM WESTCOAST HIP HOP WIEDER AUF DIE BEINE GEHOLFEN, NACHDEM BEINAHE ALLE HIP HOP-TRACKS VON DER EASTCOAST KAMEN UND DER G-FUNK NUR NOCH DAHINSIECHTE
16/02/2004 23:25
Michael
Member
****
fand ich noch ok
27/09/2003 12:36
Phil
Member
**
nicht wirklich mein Geschmack
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?