ZOEK

Xzibit - Multiply


Cover

Charts

Binnenkomst:30/11/2002 (Positie 47)
Laatste week notering:07/12/2002 (Positie 48)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13004 (7 Punten)
Ultratip:16/11/2002 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 10
de  Piek: 33 / Weken: 9
at  Piek: 66 / Weken: 3
nl  Piek: 76 / Weken: 1
be  Piek: 47 / Weken: 2 (Vl)
  Tip: 6 (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 6
no  Piek: 15 / Weken: 5
au  Piek: 31 / Weken: 14

Nummer

Jaar:2002
Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Multiply
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
BlÝf
In het midden van alles (A)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

Mireille Mathieu et Barry Manilow
Don't Talk To Me Of Love (S)

0 vandaag, 3504016 totaal
50 laatste reviews

15 leden online: alleyt1989, Bearcat, chri8topher, Dr_Mabuse, Fuchs im Wald, harleyrules170, sbmqi90, southpaw, SportyJohn, Starmania, Steffen Hung, Werner, woods, Zacco333, Zwobot

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Big Day Out '03Warner
0927495022
Compilatie
CD
2003

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46 (Reviews: 26)

FranzPanzer
Member
*
Gott im Himmel - diesen Hallodri gibt's ja immer noch.

Chartsfohlen
Member
*****
Scheint ja durchaus zu polarisieren, diese Nummer. Ich fand sie damals ehrlich gesagt ziemlich cool und kann ihr auch heute noch gewisse Sympathien entgegenbringen.

Ganz knapp noch 5.

Fritz260449
Member
*
Schrott

!Xabbu
Member
***
gute 3*
die raps sind solide, der refrain gut gelungen.

remember
Member
*
Nervt!!!

gherkin
Member
*
Wat een afgrijselijke titel. Waarom zou je in godsnaam meer van deze ongetalenteerde poging tot rapper willen?

Thomas Hoffmann
Member
***
Also ich mein auch da gibt es schlimmere Sachen...

BeansterBarnes
Member
**
I don't hate it but it's instantly forgettable.

irelander
Member
*
Just dreadful!!

Der_Nagel
Member
****
respektabler HipHop-Track – 3.5 (aufgerundet auf 4*)…

#39 im November 2002 in UK…

bluezombie
Member
*
Surely not for me. His voice does not appeal at all and the song is irritating.

Southernman
Member
****
Buena.

Samuelw300
Member
**
Nee, mag ich nicht. Ein Rapsong der einfach zu wenig pfiffig ist u. langweilt.

Redhawk1
Member
******
Toller Beat & Rap.

analdo
Member
*****
aufgerundete 4,5
08/04/2008 08:30
Chuck_P
Member
*****
stark.
22/01/2008 16:02
Blackbox!
Member
***
Gefällt mir weniger.
29/12/2007 15:24
aschlietuna
Member
******
geil, wegen ihn hab ich mal MTV angeguckt sonst MTV und VIVA schlimmste musiksenders ever
28/11/2007 11:46
Geese
Member
*****
der refrain ist richtig hamma
09/03/2007 22:28
Musicfreaky_93
Member
***
...finde ich lächerlich
08/09/2006 01:54
Vullie
Member
*****
Sehr gut.
15/01/2006 20:47
Killa_Bunny
Member
******
Total gut!!!
Gut gemacht X!
26/09/2004 21:13
PlattenPap(z)t
Member
******
SO geil klare 6 Punkte
18/02/2004 18:58
DJ THE KING
Member
*****
STARKER TRACK
XZIBIT HATTE DEM WESTCOAST HIP HOP WIEDER AUF DIE BEINE GEHOLFEN, NACHDEM BEINAHE ALLE HIP HOP-TRACKS VON DER EASTCOAST KAMEN UND DER G-FUNK NUR NOCH DAHINSIECHTE
16/02/2004 23:25
Michael
Member
****
fand ich noch ok
27/09/2003 12:36
Phil
Member
**
nicht wirklich mein Geschmack
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?