Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Chaos

Cover Bazart - Chaos
Digital
Debonair - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Producer:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2016 (Positie 34)
Laatste week notering:07/01/2017 (Positie 48)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1755 (551 Punten)
Airplay:02/07/2016 / Piek: 6 / Weken: 20
Vlaamse top 50:02/07/2016 / Piek: 1 / Weken: 44
Ultratip Bubbling Under:02/07/2016 / Tip / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 8 / Weken: 21 (V)

Tracks

24/06/2016
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Chaos
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19ChaosDebonair
-
Single
Digital
24/06/2016
3:18Hit Music 2016 Vol 3Sony
88985323842
Compilatie
CD
09/09/2016
3:18De Afrekening 61Universal
537.258-1
Compilatie
CD
23/09/2016
3:19EchoDebonair
PIASB459CDX / 941.B459.022
Album
CD
30/09/2016
3:16MNM Big Hits 2016 Vol. 3Warner
505419732765
Compilatie
CD
30/09/2016
»» alles tonen

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017442
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016159
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

HansVanDyck
Member
*****
Dit genre is tegenwoordig erg in trek, synth/electro/indie. De mannen weten het publiek te kunnen bespelen en de gehele cd is prachtig. Goed gedaan!

Simimusic
Member
****
4+, tof nummer

Der_Nagel
Member
****
aufgerundete 3.5 für vorliegenden Indie-/Synth-Pop-Titel der Belgier…

Patrick3
Member
******
Topschijf

ericwyns
ultratop.be
****
Opvolger van hun dikke hit 'Goud'. Zal naar alle waarschijnlijkheid wel weer een hit worden want klink best wel OK.

gherkin
Member
******
Sterk werk.
Laatst gewijzigd: 18/06/2016 18:22
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?