Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Goud

Cover Bazart - Goud
Digital
Debonair - (be)

Nummer

Jaar:2015
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Producer:Oliver Symons
Jasper Maekelberg
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/02/2016 (Positie 48)
Laatste week notering:08/04/2017 (Positie 46)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:50
Positie aller tijden:430 (855 Punten)
Airplay:27/02/2016 / Piek: 5 / Weken: 30
Back Catalogue Singles:07/10/2017 / Piek: 1 / Weken: 37
Vlaamse top 50:10/10/2015 / Piek: 1 / Weken: 109
Ultratip Bubbling Under:10/10/2015 / Piek: 7 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 50 (V)

Tracks

28/09/2015
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goud
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06GoudDebonair
-
Single
Digital
28/09/2015
3:01Tunnels [Bazart EP]Debonair
PIASB427EP
Single
CD-Maxi
20/11/2015
3:00De Afrekening 59Universal
536.540-4
Compilatie
CD
27/11/2015
3:01Bazart [EP] [Record Store Day 2016 Edition]Debonair
PIASB427MLP
Album
LP
15/04/2016
Live & Akoestisch @ Studio Brussel3:00Bazart [EP] [Record Store Day 2016 Edition]Debonair
PIASB427MLP
Album
LP
15/04/2016
»» alles tonen

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016190
Echo Live09/12/2017711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 8)

ericwyns
ultratop.be
****
Persoonlijk ga ik liever traag naar de hemel, maar voor de rest is dit nummer best OK voor mij ... :-)
Laatst gewijzigd: 26/02/2017 07:39

Patrick3
Member
******
Super

Simimusic
Member
*
een 1 is zelfs te veel :(

De Tsjap
Member
****
Heel aardig werkje van deze soft pop groep. Kan mee op het niveau van veel Hollandse groepjes.

kristn_20
Member
***
niet mijn ding dit

Der_Nagel
Member
****
träumerischer Indie-/Synth-Pop aus Belgien, 4*…

gherkin
Member
******
Een instant classic van Bazart. Straf!
Laatst gewijzigd: 24/05/2016 20:07
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.