Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Guy Neve - Venus

Cover Guy Neve - Venus
Digital
EIC - (be)

Nummer

Jaar:2015
Label:EIC
Distributeur:EIC
Muziek/Tekst:Ed Marshall
Charlotte Therssen
Producer:Lex De Groot
Coverversie van:Frankie Avalon - Venus
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:28/11/2015 / Piek: 27 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:28/11/2015 / Piek: 50 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 50 (V)

Tracks

09/11/2015
Digital EIC - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Venus
  2:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:26VitaalEIC
EICM-100-0014
Album
CD
23/10/2015
2:26VenusEIC
-
Single
Digital
09/11/2015

Guy Neve   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dream Lover02/05/2015Tip: 67 
Je eerste grote liefde12/09/2015Tip: 29 
Venus28/11/2015Tip: 50 
Een nieuwe dans13/02/2016Tip 
Ik was nog nooit in Saint-Tropez21/05/2016Tip 
Oh Laura24/09/2016Tip 
De mallemolen (Phil Kevin & Guy Neve)24/12/2016Tip 
Darling I Love You04/03/2017Tip: 42 
Paradijs27/05/2017Tip 
Zilver, goud & diamant22/07/2017Tip 
Ik droom23/09/2017Tip 
't Diepst van mijn hart04/11/2017Tip 
Winter16/12/2017Tip: 45 
Toen ik je tegenkwam (Guy Neve & Lia Linda)14/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vitaal21/11/201511614
Memories14/10/2017447
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
***
Immerhin hat der Herr hier nicht das gleichnamige Shocking Blue-Stück gecovert…harmlos geratene Popnummer, 2.75…

gherkin
Member
***
Als ik moet kiezen, ga ik voor dat origineel, maar dat betekent niet dat deze versie daarom compleet onverdienstelijk zou zijn.

Patrick3
Member
*****
Dit is een fijne cover van Guy
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.