Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Emma Bale feat. Milow - Fortune Cookie

Cover Emma Bale feat. Milow - Fortune Cookie
Digital
Fruity - (be)

Nummer

Jaar:2015
Label:FRUITY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Jonathan Vandenbroeck
Gianluca Presti
Emma Balemans
Producer:Hans Francken
Milow
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/11/2015 (Positie 49)
Laatste week notering:16/04/2016 (Positie 42)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:571 (785 Punten)
Airplay:28/11/2015 / Piek: 1 / Weken: 20
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 21 (V)
  Piek: 20 / Weken: 16 (W)

Tracks

20/11/2015
Digital Fruity - (Sony) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fortune Cookie
  3:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01Fortune CookieFruity
-
Single
Digital
20/11/2015
2:58Hit Music 2016 Vol 1Universal
5368162
Compilatie
CD
19/02/2016
2:59RTL Hits - FrŁhling 2016Sony
88875 19738 2
Compilatie
CD
18/03/2016
2:57vtmKzoom Hits 2016Universal
536.793-7
Compilatie
CD
18/03/2016
2:56Ultratop Hit Connection 2016.1Warner
505419704085
Compilatie
CD
25/03/2016
»» alles tonen

Milow   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Don't Know03/03/2007342
Dreamers And Renegades16/02/2008245
The Ride31/05/2008415
Ayo Technology27/09/2008128
Out Of My Hands04/04/2009Tip: 5 
Darkness Ahead And Behind (Live)10/10/2009Tip: 5 
Never Gonna Stop11/12/201027
You And Me (In My Pocket)12/03/2011618
Little In The Middle02/07/20112411
She Might She Might17/12/2011432
Building Bridges25/02/2012Tip: 12 
California Rain16/06/2012Tip: 12 
Where My Head Used To Be29/09/2012Tip: 4 
We Must Be Crazy08/02/2014Tip: 2 
Against The Tide24/05/2014Tip: 3 
Tomorrow The Sun May Go27/09/2014Tip: 6 
Echoes In The Dark22/11/2014Tip: 3 
Wind Me Up21/03/2015Tip: 5 
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)28/11/2015121
Howling At The Moon16/04/2016323
No No No15/10/2016249
Lonely One21/01/2017Tip: 2 
Summer Days (Milow feat. SebastiŠn Yatra)01/07/2017208
Don't Turn Around28/10/2017Tip: 1 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Bigger Picture04/02/200610110
Coming Of Age09/02/2008165
Milow25/04/20092624
Live - Maybe Next Year10/10/2009720
North And South09/04/2011593
From North To South - Live27/10/2012921
Silver Linings12/04/2014147
Modern Heart21/05/2016242
 

Emma Bale   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Want13/12/2014317
Run09/05/2015226
Fortune Cookie (Emma Bale feat. Milow)28/11/2015121
Worth It19/11/20161617
CuraÁao01/07/20172512
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My World Untouched05/09/20151039
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Cheetah
Member
*****
Ik hou van dit nummer een terechte hit in Vlaanderen
Laatst gewijzigd: 04/02/2016 19:05

DeejayDave
Member
****
Dit meisje is zeker een talent en dat lijkt nu langzamerhand ook door te dringen in Nederland. Prima plaat.

Der_Nagel
Member
***
Gitarrenpop-Stück, bei welchem mich diese "Du du du…" gehörig stören, abgerundete 3.5…

Chartsfohlen
Member
****
Wirklich ordentliches Pop-Stück, bei dem mir die junge Emma Bale vielleicht etwas zu sehr vorprescht - sowohl, was die Menge ihrer Gesangsparts gegenüber Milow angeht, als auch hinsichtlich ihrer Neigung, das alles eine Nuance zu laut singen zu wollen. Ansonsten aber eine schöne Nummer, die schnell ins Ohr geht.

Ordentliche 4.

gherkin
Member
*****
Jonge ontdekking Emma Bale en gevestigde waarde Milow sloegen de handen in elkaar. Het resultaat mag er zeker wezen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?