Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Guy Neve - Stapelverliefd op jou

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Paul Anka
Lex De Groot
Producer:Lex De Groot
Coverversie van:Paul Anka - Lonely Boy
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34VitaalEIC
EICM-100-0014
Album
CD
23/10/2015

Guy Neve   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dream Lover02/05/2015Tip: 67 
Je eerste grote liefde12/09/2015Tip: 29 
Venus28/11/2015Tip: 50 
Een nieuwe dans13/02/2016Tip 
Ik was nog nooit in Saint-Tropez21/05/2016Tip 
Oh Laura24/09/2016Tip 
De mallemolen (Phil Kevin & Guy Neve)24/12/2016Tip 
Darling I Love You04/03/2017Tip: 42 
Paradijs27/05/2017Tip 
Zilver, goud & diamant22/07/2017Tip 
Ik droom23/09/2017Tip 
't Diepst van mijn hart04/11/2017Tip 
Winter16/12/2017Tip: 45 
Toen ik je tegenkwam (Guy Neve & Lia Linda)14/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vitaal21/11/201511614
Memories14/10/2017447
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
**
Dit is alweer een geval waarbij het origineel duidelijk m'n voorkeur geniet.

Patrick3
Member
******
Prachtige versie-proficiat Guy
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.