Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Netsky feat. Digital Farm Animals - Work It Out

Cover Netsky feat. Digital Farm Animals - Work It Out
Digital
541 / N.E.W.S. - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Teddy Geiger
Boris Daenen
Nicholas James Gale
Sam Roman
Evan Voytas
Producer:Netsky [BE]
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/01/2016 (Positie 42)
Laatste week notering:21/05/2016 (Positie 48)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2368 (489 Punten)
Airplay:30/01/2016 / Piek: 4 / Weken: 16
Dance:30/01/2016 / Piek: 1 / Weken: 20
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 17 (V)

Tracks

18/01/2016
Digital 541 / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Work It Out
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Work It Out541 / N.E.W.S.
-
Single
Digital
18/01/2016
3:15Serious Beats 83541 / N.E.W.S.
541527CD / N01.A527.027
Compilatie
CD
05/02/2016
3:14vtmKzoom Hits 2016Universal
536.793-7
Compilatie
CD
18/03/2016
3:11De Maxx - Long Player 36 [Future Beats Edition]541 / N.E.W.S.
541539CD / N01.A539.023
Compilatie
CD
08/04/2016
3:16MNM Big Hits 2016 Vol. 1Sony
88985314102
Compilatie
CD
08/04/2016
»» alles tonen

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Digital Farm Animals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Wanna Know (Digital Farm Animals x Youthonix feat. R. Kelly)30/04/2016Tip 
Millionaire (Cash Cash / Digital Farm Animals feat. Nelly)16/07/2016Tip 
Only One (Sigala & Digital Farm Animals)28/01/2017Tip 
Digital Love (Digital Farm Animals feat. Hailee Steinfeld)25/02/2017Tip 
Back To You (Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha and Digital Farm Animals)19/08/20173013
All Falls Down (Alan Walker feat. Noah Cyrus & Digital Farm Animals)11/11/2017Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
****
als Clubhymne an einer DnB-Party lasse ich vorliegendes Stück des belgisch-britischen Gespanns durchgehen, wohlwollend aufgerundete 3.5…

gherkin
Member
****
Het is weer dansen geblazen want Netsky heeft een nieuw schijfje klaar om op de mensheid los te laten. Niet z'n allerbeste werk misschien maar het werkt wel.

Miraculi
Member
****
Der belgische D'n'B Maestro hat ein neues Stück generiert - diesmal mit britischer Hilfe - herausgekommen ist typischer D'n'B-Radio-Pop mit männlichen Vocals.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?