Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Miike Snow feat. Charli XCX - For U

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Christian Karlsson
Pontus Winnberg
Andrew Wyatt
Producer:Miike Snow
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42IIIJackalope / Atlantic
7567-86666-8
Album
CD
04/03/2016

Miike Snow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black & Blue02/01/2010Tip: 10 
Remedy (Crookers feat. Miike Snow)20/03/2010Tip: 10 
Paddling Out18/02/2012Tip: 9 
The Wave30/06/2012Tip: 43 
Genghis Khan09/01/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy To You25/08/20121233
III12/03/20161101
 

Charli XCX   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Love It (Icona Pop feat. Charli XCX)23/02/2013628
Fancy (Iggy Azalea feat. Charli XCX)12/04/2014Tip: 9 
Boom Clap06/09/2014354
Break The Rules24/01/20151715
Doing It (Charli XCX feat. Rita Ora)14/03/2015Tip: 60 
Hand In The Fire (Mr. Oizo feat. Charli XCX)09/01/2016Tip 
After The Afterparty (Charli XCX feat. Lil Yachty)12/11/2016Tip 
1 Night (Mura Masa & Charli XCX)01/04/2017Tip: 32 
Boys12/08/2017Tip: 16 
Dirty Sexy Money (David Guetta & Afrojack feat. Charli XCX & French Montana)11/11/2017Tip: 4 
Out Of My Head (Charli XCX feat. Tove Lo & Alma)20/01/2018Tip 
Girls (Rita Ora / Cardi B / Bebe Rexha / Charli XCX)19/05/2018Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sucker21/02/2015617
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Musicfreak
Member
*****
Hektische Samplekunst und verzerrte Beats treffen auf poppigen Gesang. Ein origineller, bestimmt aneckender Track, der mir nach mehrmaligem Hören brutal ans Herz gewachsen ist.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.