Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sammy Bergmans - Heel de nacht gaan dansen

Cover Sammy Bergmans - Heel de nacht gaan dansen
Digital
Puur Feest Muziek - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:PUUR FEEST MUZIEK
Distributeur:PUUR FEEST MUZIEK
Muziek/Tekst:Jean-Pierre Kerkhofs
Sammy Bergmans
Producer:Art Sound
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:28/05/2016 / Piek: 47 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:14/05/2016 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

11/04/2016
Digital Puur Feest Muziek - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heel de nacht gaan dansen
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Heel de nacht gaan dansenPuur Feest Muziek
-
Single
Digital
11/04/2016

Sammy Bergmans   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedroomd28/09/2013Tip: 77 
Met een vrouw als jij10/05/2014Tip: 55 
Speel open kaart11/10/2014Tip: 76 
Ik laat alles los28/03/2015Tip: 83 
Schudden22/08/2015Tip: 84 
Heel de nacht gaan dansen14/05/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

DEEMY
Member
**
vocaal kan dit beter

Der_Nagel
Member
**
Ob der Herr hierfür eine ausdauernde Tanzpartnerin findet? Flämischer Schlager, von dem ich nicht gross angetan bin, 2*…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.