Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bear's Den - Red Earth & Pouring Rain

Nummer

Jaar:2016
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Bear's Den
Producer:Ian Grimble
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:30/09/2017 / Piek: 23 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 23 (V)

Tracks

22/09/2017
Digital Caroline / Communion -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red Earth & Pouring Rain (Radio Edit)
  3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:52Red Earth & Pouring RainCaroline / Communion
COMM148
Album
CD
22/07/2016
Radio Edit3:56Red Earth & Pouring RainCaroline / Communion
-
Single
Digital
22/09/2017

Bear's Den   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Agape21/03/2015Tip: 10 
Auld Wives25/06/2016Tip: 30 
Dew On The Vine10/09/2016Tip: 20 
Heaven21/01/2017Tip: 8 
Emeralds15/04/2017Tip: 24 
Red Earth & Pouring Rain30/09/2017Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands01/11/20141682
Red Earth & Pouring Rain30/07/2016949
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Kanndasdennsein
Member
*****
Knappe 5. Akustisch gefielen sie mir doch immer besser. Hier die synthetischen Sounds einzubauen, halte ich für völlig unnötig.

gherkin
Member
*****
Titeltrack van hun meest recente album. Dik de moeite.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.