Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Two Door Cinema Club - Ordinary

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Garret Lee
Alex Trimble
Kevin Baird
Sam Halliday
Producer:Jacknife Lee
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:57GameshowParlophone
0190295936709
Album
CD
14/10/2016

Two Door Cinema Club   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something Good Can Work17/07/2010Tip: 23 
Sleep Alone04/08/2012Tip: 41 
Sun13/10/2012Tip: 46 
Changing Of The Seasons05/10/2013Tip: 59 
Bad Decisions17/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beacon08/09/20121913
Gameshow22/10/2016881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Kamala
Member
****
...schön gemütlich, fast zu gemütlich - man erkennt sie kaum wieder - die Melodie ist hübsch...

drogida007
Member
****

Auch der 4. Song vom kommenden Album ist sehr brav ausgefallen....leider nicht mehr so gut wie aus den vergangenen Zeiten.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?