Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Nacht

Cover Bazart - Nacht
Digital
Debonair - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Producer:Oliver Symons
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/11/2016 (Positie 35)
Laatste week notering:01/04/2017 (Positie 41)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:4031 (354 Punten)
Airplay:12/11/2016 / Piek: 12 / Weken: 21
Vlaamse top 50:12/11/2016 / Piek: 1 / Weken: 28
Ultratip Bubbling Under:12/11/2016 / Piek: 39 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 20 (V)

Tracks

04/11/2016
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nacht
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17EchoDebonair
PIASB459CDX / 941.B459.022
Album
CD
30/09/2016
3:16NachtDebonair
-
Single
Digital
04/11/2016
3:13Life Is Music 2016.2Warner
505419743975
Compilatie
CD
02/12/2016
3:14De Afrekening 62Sony
88985428792
Compilatie
CD
31/03/2017
3:14MNM Big Hits 2017 Vol. 1Sony
88985418262
Compilatie
CD
31/03/2017
»» alles tonen

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017442
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016159
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Geweldig werk van Bazart.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?