Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Nacht

Cover Bazart - Nacht
Digital
Debonair - (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Producer:Oliver Symons
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/11/2016 (Positie 35)
Laatste week notering:01/04/2017 (Positie 41)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:4072 (354 Punten)
Airplay:12/11/2016 / Piek: 12 / Weken: 21
Vlaamse top 50:12/11/2016 / Piek: 1 / Weken: 28
Ultratip Bubbling Under:12/11/2016 / Piek: 39 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 20 (V)

Tracks

04/11/2016
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nacht
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17EchoDebonair
PIASB459CDX / 941.B459.022
Album
CD
30/09/2016
3:16NachtDebonair
-
Single
Digital
04/11/2016
3:13Life Is Music 2016.2Warner
505419743975
Compilatie
CD
02/12/2016
3:14De Afrekening 62Sony
88985428792
Compilatie
CD
31/03/2017
3:14MNM Big Hits 2017 Vol. 1Sony
88985418262
Compilatie
CD
31/03/2017
»» alles tonen

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016189
Echo Live09/12/2017711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Geweldig werk van Bazart.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.