Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sammy Bergmans & Christien - Iedereen telt

Cover Sammy Bergmans & Christien - Iedereen telt
Digital
R.S. 8719325062175 (be)
CD-Single
R.S. 8718456049819 (be)

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Jeremy Paul
Leslie Stewart
Keith Strachan
Salim Seghers
Producer:Artsound Studio
Coverversie van:Cliff Richard - Mistletoe & Wine
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

18/11/2016
Digital R.S. 8719325062175 [be] / EAN 8719325062175
18/11/2016
CD-Single R.S. 8718456049819 [be] / EAN 8718456049819
Toon detailsAlles beluisteren
1.Iedereen telt
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Iedereen teltR.S.
8719325062175
Single
Digital
18/11/2016

Sammy Bergmans   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedroomd28/09/2013Tip: 77 
Met een vrouw als jij10/05/2014Tip: 55 
Speel open kaart11/10/2014Tip: 76 
Ik laat alles los28/03/2015Tip: 83 
Schudden22/08/2015Tip: 84 
Heel de nacht gaan dansen14/05/2016Tip 
 

Zangeres Christien   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dat weet je (Christien)26/08/2017Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.