Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Phil Kevin & Guy Neve - De mallemolen

Cover Phil Kevin & Guy Neve - De mallemolen
Digital
Babeloeba 113063427 (be)

Nummer

Jaar:2016
Label:BABELOEBA
Distributeur:BABELOEBA
Muziek/Tekst:Frank Affolter
Wim Hogenkamp
Producer:Jean-Pierre Kerkhofs
Coverversie van:Heddy Lester - De mallemolen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:24/12/2016 / Piek: 27 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:24/12/2016 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

05/12/2016
Digital Babeloeba 113063427 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.De mallemolen
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02De mallemolenBabeloeba
113063427
Single
Digital
05/12/2016

Phil Kevin   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Komaan en doe het02/09/1989422
Is het juist, is het fout...23/02/1991451
Komaan en doe het (2014 Remix)19/04/2014Tip: 72 
Geniet van het leven09/08/2014Tip: 83 
Laat me06/02/2016Tip 
Ik hou van jou23/04/2016Tip 
Mag ik de zon laten schijnen29/10/2016Tip 
De mallemolen (Phil Kevin & Guy Neve)24/12/2016Tip 
Ik wil jou01/04/2017Tip 
Quando quando quando24/06/2017Tip 
Ritme van m'n hart09/09/2017Tip 
Zonder mij09/12/2017Tip 
Ik ben je prooi (Phil & Elisa Kevin)20/01/2018Tip 
Vroeger was ze Benny03/03/2018Tip 
 

Guy Neve   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dream Lover02/05/2015Tip: 67 
Je eerste grote liefde12/09/2015Tip: 29 
Venus28/11/2015Tip: 50 
Een nieuwe dans13/02/2016Tip 
Ik was nog nooit in Saint-Tropez21/05/2016Tip 
Oh Laura24/09/2016Tip 
De mallemolen (Phil Kevin & Guy Neve)24/12/2016Tip 
Darling I Love You04/03/2017Tip: 42 
Paradijs27/05/2017Tip 
Zilver, goud & diamant22/07/2017Tip 
Ik droom23/09/2017Tip 
't Diepst van mijn hart04/11/2017Tip 
Winter16/12/2017Tip: 45 
Toen ik je tegenkwam (Guy Neve & Lia Linda)14/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vitaal21/11/201511614
Memories14/10/2017447
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
******
Dit is een super versie-een verdiende zes voor jullie beide
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.