Login
België (Vlaanderen)

Daan - Nontrol

Nummer

Jaar:2016
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Daan [BE]
Producer:Stef Van Alsenoy
Daan [BE]
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

06/10/2017
Digital Play It Again Sam - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nontrol (Radio Edit)
  3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52NadaPlay It Again Sam
PIASB460CD / 941.B460.022
Album
CD
18/11/2016
Radio Edit3:27NontrolPlay It Again Sam
-
Single
Digital
06/10/2017

Daan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swedish Designer Drugs21/09/2002Tip: 6 
Love15/02/2003Tip: 13 
Victory13/03/2004Tip: 7 
Housewife05/06/2004Tip: 4 
Addicted18/12/2004404
J'ai fait un rêve / I Had A Dream (Axelle Red feat. Daan)09/07/20053213
Type Ex Ex Type09/07/2005Tip: 2 
The Player25/11/20061115
Promis Q27/01/2007Tip: 4 
Exes25/04/20091715
Crawling From The Wreck15/08/2009Tip: 6 
Icon14/11/2009231
Wifebeater04/12/2010Tip: 4 
I'm What You Need11/06/2011Tip: 32 
Victory (Live At Flagey 2011)26/11/2011Tip: 71 
La chatte (Buscemi feat. Daan)23/03/2013Tip: 11 
Everglades13/04/2013268
La crise19/10/2013315
Parfaits mensonges07/12/2013Tip: 19 
The Kid12/04/2014Tip: 7 
The Mess28/02/2015Tip: 10 
Sell Yourself21/11/2015Tip: 48 
Friend05/11/2016Tip: 1 
Seven Lives11/03/2017Tip 
Nontrol21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bridge Burner24/08/20024511
Victory01/05/2004285
Cinema19/11/20052812
The Player11/11/2006240
Manhay02/05/2009259
Simple04/12/2010247
Concert26/11/20113127
Le franc Belge27/04/2013166
Total20/12/2014895
The Mess28/02/2015529
Nada26/11/2016929
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Zoals we van Daan kunnen verwachten is ook dit liedje best wel te genieten.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?