Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Pompen

Cover Kraantje Pappie - Pompen
Digital
Noah's Ark / Top Notch 1222662467

Nummer

Jaar:2016
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Martijn van Sonderen
Thijs de Vlieger
Nik Roos
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2017 (Positie 41)
Laatste week notering:17/06/2017 (Positie 46)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1549 (575 Punten)
Airplay:11/02/2017 / Piek: 12 / Weken: 15
Dance:11/02/2017 / Piek: 2 / Weken: 20
Urban:28/01/2017 / Piek: 2 / Weken: 29
Ultratip Bubbling Under:28/01/2017 / Piek: 20 / Weken: 2
Dance Bubbling Under:04/02/2017 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 81 / Weken: 2
be  Piek: 6 / Weken: 19 (V)

Tracks

13/01/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen
  2:34
   
07/04/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch 1222662467 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen (Blasterjaxx Remix)
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34PompenNoah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
13/01/2017
2:32De Maxx - Long Player 38 [The Funky Edition]541 / N.E.W.S.
541638CD / N01.A638.023
Compilatie
CD
24/03/2017
2:33MNM Big Hits 2017 Vol. 1Sony
88985418262
Compilatie
CD
31/03/2017
Blasterjaxx Remix2:51PompenNoah's Ark / Top Notch
1222662467
Single
Digital
07/04/2017
2:34Spring Break 2017Universal
5376773
Compilatie
CD
14/04/2017
»» alles tonen

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165727
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 7)

southpaw
Member
***
Da pumpte das holländische und noch mehr das flämische Sportlerherz. Außerhalb der Fitness-Studios nicht zu gebrauchen.

Jeroen68
Member
**
Betere bijdrage in een afgrijselijk genre

sophieellisbextor
Staff
*****
Quel beat addictif !

De Tsjap
Member
****
Aardige plaat van Kraantje, waarin een hele dansbare drop zit.

Wolfke
Member
****
Ik vind het nog wel een leuk nummer.

gherkin
Member
**
Er is veel erger in dit genre, maar een echte hoogvlieger durf ik dit ook niet direct te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?