Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Pompen

Cover Kraantje Pappie - Pompen
Digital
Noah's Ark / Top Notch 17UMGIM89286

Nummer

Jaar:2016
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Martijn van Sonderen
Thijs de Vlieger
Nik Roos
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2017 (Positie 41)
Laatste week notering:17/06/2017 (Positie 46)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1591 (575 Punten)
Airplay:11/02/2017 / Piek: 12 / Weken: 15
Dance:11/02/2017 / Piek: 2 / Weken: 20
Urban:28/01/2017 / Piek: 2 / Weken: 29
Ultratip Bubbling Under:28/01/2017 / Piek: 20 / Weken: 2
Dance Bubbling Under:04/02/2017 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 81 / Weken: 2
be  Piek: 6 / Weken: 19 (V)

Tracks

13/01/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen
  2:34
   
07/04/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch 17UMGIM89286 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen (Blasterjaxx Remix)
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34PompenNoah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
13/01/2017
2:32De Maxx - Long Player 38 [The Funky Edition]541 / N.E.W.S.
541638CD / N01.A638.023
Compilatie
CD
24/03/2017
2:33MNM Big Hits 2017 Vol. 1Sony
88985418262
Compilatie
CD
31/03/2017
Blasterjaxx Remix2:51PompenNoah's Ark / Top Notch
17UMGIM89286
Single
Digital
07/04/2017
2:34Spring Break 2017Universal
5376773
Compilatie
CD
14/04/2017
»» alles tonen

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Lil Craney07/04/2018Tip: 1 
Allez (Diggy Dex & Kraantje Pappie)28/04/2018Tip 
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018Tip: 20 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165735
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 8)

MathiasJenssen
Member
*****
.

southpaw
Member
***
Da pumpte das holländische und noch mehr das flämische Sportlerherz. Außerhalb der Fitness-Studios nicht zu gebrauchen.

Jeroen68
Member
**
Betere bijdrage in een afgrijselijk genre

sophieellisbextor
Staff
*****
Quel beat addictif !

De Tsjap
Member
****
Aardige plaat van Kraantje, waarin een hele dansbare drop zit.

Wolfke
Member
****
Ik vind het nog wel een leuk nummer.

gherkin
Member
**
Er is veel erger in dit genre, maar een echte hoogvlieger durf ik dit ook niet direct te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.