Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Pompen

Nummer

Jaar:2016
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Martijn van Sonderen
Thijs de Vlieger
Nik Roos
Alex van der Zouwen
Producer:Nightwatch
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2017 (Positie 41)
Laatste week notering:25/03/2017 (Positie 8)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6265 (219 Punten)
Airplay:11/02/2017 / Piek: 19 / Weken: 6
Dance:11/02/2017 / Piek: 5 / Weken: 7
Urban:28/01/2017 / Piek: 3 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:28/01/2017 / Piek: 20 / Weken: 2
Dance Bubbling Under:04/02/2017 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 8 / Weken: 7 (V)

Tracks

13/01/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pompen
  2:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34PompenNoah's Ark / Top Notch
-
Single
Digital
13/01/2017

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/201787
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)25/03/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

Wolfke
Member
****
Ik vind het nog wel een leuk nummer.

gherkin
Member
**
Er is veel erger in dit genre, maar een echte hoogvlieger durf ik dit ook niet direct te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?