Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coely - No Way

Nummer

Jaar:2017
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Niels Van Malderen
Filip Korte
Coely Mbueno
Producer:Yann Gaudeuille
Filip "Nasta" Korte
Niels "Niz" Van Malderen
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:16/09/2017 / Piek: 24 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:16/09/2017 / Piek: 28 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 28 (V)
  Tip: 9 (W)

Tracks

01/09/2017
Digital Universal - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Way
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Different WatersUniversal
5736541
Album
CD
17/03/2017
3:31Different WatersUniversal
5740453
Album
LP
17/03/2017
3:31No WayUniversal
-
Single
Digital
01/09/2017

Coely   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ain't Chasing Pavements06/10/2012Tip: 5 
Nothing On Me02/02/2013Tip: 22 
All I Do13/04/2013Tip: 19 
My Tomorrow25/01/2014Tip: 18 
Don't Care (Coely feat. Dvtch Norris)13/08/2016Tip: 2 
Wake Up Call11/02/2017Tip: 28 
Celebrate20/05/2017Tip: 3 
More Mess (Kungs feat. Olly Murs & Coely)12/08/2017Tip: 1 
No Way16/09/2017Tip: 28 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Different Waters25/03/2017835
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
***
Best wel een degelijk nummer van Coely.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?