Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Kooks - Be Who You Are

Nummer

Jaar:2017
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Luke Pritchard
Chris Seefried
Brandon Friesen
Producer:Brandon Friesen
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:15/04/2017 / Piek: 35 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 35 (V)
  Tip: 27 (W)

Tracks

03/04/2017
Digital Virgin - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be Who You Are
  3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Be Who You AreVirgin
-
Single
Digital
03/04/2017
3:54Life Is Music 2017.1Universal
537.737-5
Compilatie
CD
19/05/2017
3:54The Best Of... So FarVirgin
CDV 3181 / 00602557420074
Album
CD
19/05/2017
3:54The Best Of... So Far [Deluxe Edition Digipack]Virgin
CDVX 3181 / 00602557420111
Album
CD
19/05/2017
3:54The Best Of... So FarVirgin
V 3181 / 00602557420142
Album
LP
19/05/2017
»» alles tonen

The Kooks   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Naive29/07/20061522
She Moves In Her Own Way21/10/20062915
Ooh La27/01/2007Tip: 2 
Always Where I Need To Be26/04/2008196
Do You Wanna21/06/2008Tip: 4 
Sway01/11/2008Tip: 12 
Junk Of The Heart (Happy)30/07/2011Tip: 7 
Is It Me15/10/2011Tip: 23 
Down29/03/2014Tip: 19 
Around Town07/06/2014Tip: 15 
Forgive & Forget23/08/2014Tip: 44 
Bad Habit27/09/2014Tip: 20 
See Me Now07/02/2015Tip: 53 
Be Who You Are15/04/2017Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Inside In / Inside Out08/07/2006455
Konk19/04/2008425
Junk Of The Heart17/09/2011169
Listen20/09/20142510
The Best Of... So Far27/05/2017478
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Supersok
Member
****
Niet hun allerbeste werk, maar toch ruim voldoende.

vancouver
Member
****
yep gefälliger und solider Sound

Chartsfohlen
Member
****
Hierzu wurde eigentlich schon alles gesagt, was ich so ähnlich ebenfalls gesagt hätte. Grundsolider Kooks-Sound, der nicht überrascht, aber gefällt.

rotrigodelafuente
Member
****
sicherlich nix besonderes, jedoch solide und typische kooks-brit-pop-rock-gute-laune-mucke! I like!!

gherkin
Member
****
Weer een nieuw fijn liedje van The Kooks. Zeker leuk genoeg voor een mooie voldoende.

drogida007
Member
*****

Der neue Kooks Song ist ein typischer Kooks Song, gefällt mir sehr gut und ist dann im Mai auf ihrer ersten Best of CD zu finden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?