Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Thinking Of A Place

Cover The War On Drugs - Thinking Of A Place
Digital
Atlantic / WEA 1228881809

Nummer

Jaar:2017
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/05/2017 (Positie 37)
Laatste week notering:27/05/2017 (Positie 45)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12225 (25 Punten)
Airplay:06/05/2017 / Piek: 45 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:06/05/2017 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 37 / Weken: 3 (V)

Tracks

28/04/2017
Digital Atlantic / WEA 1228881809 (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thinking Of A Place
  11:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
11:14Thinking Of A PlaceAtlantic / WEA
1228881809
Single
Digital
28/04/2017
11:10A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip 
Pain02/09/2017Tip: 49 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/201714
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.17 (Reviews: 6)

Supersok
Member
*****
11 minuten lang genieten

DeejayDave
Member
******
Schitterend.

drogida007
Member
****

Ein guter Track, ist mir dann aber zu sehr in die Länge gezogen...

otnorot
Member
******
Knap dat dit nummer van 11 minuten in de Ultratop binnenkomt! Blijkbaar enkel in Vlaanderen in de charts... Greatest song of 2017 so far!!!

gherkin
Member
******
Een elftal minuten genieten met deze nieuwste worp van The War On Drugs. Klasse!
Laatst gewijzigd: 21/04/2017 18:14
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?