Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Thinking Of A Place

Cover The War On Drugs - Thinking Of A Place
Digital
Atlantic 075679895998

Nummer

Jaar:2017
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/05/2017 (Positie 37)
Laatste week notering:27/05/2017 (Positie 45)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12348 (25 Punten)
Airplay:06/05/2017 / Piek: 45 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:06/05/2017 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 37 / Weken: 3 (V)

Tracks

28/04/2017
Digital Atlantic 075679895998 (Warner) / EAN 0075679895998
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thinking Of A Place
  11:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
11:14Thinking Of A PlaceAtlantic
075679895998
Single
Digital
28/04/2017
11:10A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017
11:10A Deeper UnderstandingAtlantic
7567866062
Album
LP
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017143
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 9)

Kamala
Member
******
...unbeschreiblich schöne Musik die mich sprachlos macht - es ist nicht nur der Sound, es sind auch die Worte dazu - ein ganz ganz grossartiger Hörgenuss der mich ganz klein werden lässt...

Lead me through the light
Pull me from the water
Hold my hand and something turns to me
Turns me into you

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
*****
Da schwebe ich gerne 11 Minuten lang in eine andere Atmosphäre.

Supersok
Member
*****
11 minuten lang genieten

DeejayDave
Member
******
Schitterend.

drogida007
Member
****

Ein guter Track, ist mir dann aber zu sehr in die Länge gezogen...

otnorot
Member
******
Knap dat dit nummer van 11 minuten in de Ultratop binnenkomt! Blijkbaar enkel in Vlaanderen in de charts... Greatest song of 2017 so far!!!

gherkin
Member
******
Een elftal minuten genieten met deze nieuwste worp van The War On Drugs. Klasse!
Laatst gewijzigd: 21/04/2017 18:14
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.