Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

JackoBond - Zachtjes

Nummer

Jaar:2017
Label:PLANSJEE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Jean Kluger
Producer:Ward Snauwaert
Wouter Berlaen
Coverversie van:Marva - Zachtjes
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:21/10/2017 / Piek: 17 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Piek: 39 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 39 (V)

Tracks

06/10/2017
Digital Plansjee - (CNR) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zachtjes
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19Zingt MarvaPlansjee
PL0101
Album
CD
07/04/2017
3:19ZachtjesPlansjee
-
Single
Digital
06/10/2017

JackoBond   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als je van plan was01/12/2012Tip: 40 
Wat een mooie dag25/05/2013Tip: 52 
Rubberboot21/06/2014Tip: 47 
Ooit op een dag27/06/2015Tip: 31 
Herinneringen19/03/2016Tip 
Een eiland in groen en blauw07/01/2017Tip: 11 
Zoals het eenmaal is geweest08/07/2017Tip: 18 
Zachtjes21/10/2017Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alsof01/08/2009834
Als ik van u was18/09/2010145
Ik ga op een berg wonen26/01/20133611
Ik tel tot tien03/10/2015843
Zingt Marva15/04/20175613
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?