Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

JackoBond - Zachtjes

Nummer

Jaar:2017
Label:PLANSJEE
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Nelly Byl
Jean Kluger
Producer:Ward Snauwaert
Wouter Berlaen
Coverversie van:Marva - Zachtjes
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:21/10/2017 / Piek: 17 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Piek: 39 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 39 (V)

Tracks

06/10/2017
Digital Plansjee - (CNR) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zachtjes
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19Zingt MarvaPlansjee
PL0101
Album
CD
07/04/2017
3:19ZachtjesPlansjee
-
Single
Digital
06/10/2017

JackoBond   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als je van plan was01/12/2012Tip: 40 
Wat een mooie dag25/05/2013Tip: 52 
Rubberboot21/06/2014Tip: 47 
Ooit op een dag27/06/2015Tip: 31 
Herinneringen19/03/2016Tip 
Een eiland in groen en blauw07/01/2017Tip: 11 
Zoals het eenmaal is geweest08/07/2017Tip: 18 
Zachtjes21/10/2017Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alsof01/08/2009834
Als ik van u was18/09/2010145
Ik ga op een berg wonen26/01/20133611
Ik tel tot tien03/10/2015843
Zingt Marva15/04/20175613
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.