Login
België (Vlaanderen)

Damso - Macarena

Cover Damso - Macarena
Cover

Nummer

Jaar:2017
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Double X
William Kalubi
Producer:Double X
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:27/05/2017 / Piek: 24 / Weken: 18
Ultratip Bubbling Under:27/05/2017 / Piek: 23 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 45 / Weken: 12
fr  Piek: 13 / Weken: 31
be  Tip: 23 (V)
  Piek: 5 / Weken: 28 (W)

Tracks

19/05/2017
Digital 92i / Capitol - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Macarena
  3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Ipséité92i / Capitol
5757660
Album
CD
28/04/2017
3:27Macarena92i / Capitol
-
Single
Digital
19/05/2017
3:29Ultratop Hit Connection 2017.3Universal
537.982-0
Compilatie
CD
29/09/2017
3:28NRJ Music Awards 2017MCA
5380054
Compilatie
CD
27/10/2017
3:28NRJ Music Awards 2017 [Édition Collector]MCA
5380062
Compilatie
CD
27/10/2017
»» alles tonen

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Julien23/06/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177345
Lithopédion23/06/2018114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.88 (Reviews: 8)

Werner
Member
**
...knappe zwei...

Luigi Simpson
Member
**
Paroles trash en même temps avec le protégé de Booba faillait s'y attendre.

MichaelSK
Member
*
musikalische Güllegrube

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

Warthog
Member
*
Schrecklich!!

southpaw
Member
**
La musique.

sophieellisbextor
Staff
**
Ces paroles, je suis pas capable.
Laatst gewijzigd: 26/05/2018 18:07

cube123
Member
**
einfach nur schlecht
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.