Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie - Traag

Cover Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie - Traag
Digital
Noah's Ark 1234299289 (nl)
Cover Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie - Traag
Digital Remixes EP
Noah's Ark 1265451113 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Producer:Ramiks
Bizzey
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:02/09/2017 / Piek: 24 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:02/09/2017 / Piek: 27 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 27
be  Tip: 27 (V)

Tracks

12/05/2017
Digital Noah's Ark 1234299289 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Traag
  3:09
   
04/08/2017
Remixes EP - Digital Noah's Ark 1265451113 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Traag (Dongo, Chaika & Ogri Ai Remix)
3:09
2.Traag (Yung Felix Remix)
2:53
3.Traag (Badd Dimes Remix)
3:03
4.Traag (DAISY Remix)
2:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09TraagNoah's Ark
1234299289
Single
Digital
12/05/2017
Dongo, Chaika & Ogri Ai Remix3:09Traag [Remixes EP]Noah's Ark
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
Yung Felix Remix2:53Traag [Remixes EP]Noah's Ark
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
Badd Dimes Remix3:03Traag [Remixes EP]Noah's Ark
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
DAISY Remix2:40Traag [Remixes EP]Noah's Ark
1265451113
Single
Digital
04/08/2017

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)28/10/2017Tip 
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165734
 

Jozo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voorhees22/07/20171591
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 6)

ria.kl
Member
*
een ster is nog te veel, die tekst... kan echt niet. troep!!!

Sebastiaanmember
Member
*
Dat dit nog scoort, zegt wel dat het gedaan is met de muziek.

DeejayDave
Member
*
Geen meesterwerk.

Jeroen68
Member
*
Doe het traag? Nee, doe het niet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?