Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fleet Foxes - On Another Ocean (January / June)

Nummer

Jaar:2017
Label:NONESUCH
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Robin Pecknold
Producer:Robin Pecknold
Skyler Skjelset
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

29/09/2017
Digital Nonesuch 075597932638 (Warner) / EAN 0075597932638
Toon detailsAlles beluisteren
1.On Another Ocean (January / June) (Edit)
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23Crack-UpNonesuch
558777-2
Album
CD
16/06/2017
Edit2:55On Another Ocean (January / June)Nonesuch
075597932638
Single
Digital
29/09/2017

Fleet Foxes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Winter Hymnal26/07/2008Tip: 12 
He Doesn't Know Why03/01/2009Tip: 24 
Mykonos28/02/2009188
Helplessness Blues16/04/2011Tip: 13 
Lorelai02/07/2011Tip: 18 
Battery Kinzie12/11/2011Tip: 25 
Third Of May / Ōdaigahara18/03/2017Tip 
Fool's Errand27/05/2017Tip: 46 
On Another Ocean (January / June)04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fleet Foxes05/07/20081260
Helplessness Blues07/05/2011223
Crack-Up24/06/2017917
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
***
Auch das find ich sterbenslangweilig.

gherkin
Member
*****
Prachtig nummer uit het meest recente album van Fleet Foxes.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.