Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Royal Blood - How Did We Get So Dark?

Nummer

Jaar:2017
Label:BLACK MAMMOTH
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:John Barrett
Royal Blood
Producer:Tom Dalgety
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:16/12/2017 / Piek: 50 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:28/10/2017 / Piek: 8 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 8 (V)

Tracks

20/10/2017
Digital Black Mammoth / Warner Bros. - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Did We Get So Dark?
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18How Did We Get So Dark?Black Mammoth / Warner Bros.
9029583117
Album
CD
16/06/2017
3:17How Did We Get So Dark?Black Mammoth / Warner Bros.
-
Single
Digital
20/10/2017
3:17De Afrekening 64Sony
19075845982
Compilatie
CD
30/03/2018

Royal Blood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Figure It Out20/09/2014463
Ten Tonne Skeleton10/01/2015Tip: 6 
Little Monster30/05/2015Tip: 3 
Lights Out22/04/2017Tip: 6 
I Only Lie When I Love You05/08/2017Tip: 8 
How Did We Get So Dark?28/10/2017Tip: 8 
Look Like You Know02/06/2018Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Royal Blood30/08/2014591
How Did We Get So Dark?24/06/2017243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

bluezombie
Member
****
.

Chartsfohlen
Member
****
Na, sie waren schon deutlich härter unterwegs. Solider Rocker, aber meines Erachtens nichts Besonderes für ihre Verhältnisse.

gherkin
Member
*****
Zalige opener van het gelijknamige album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.