Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lost Frequencies & Netsky - Here With You

Cover Lost Frequencies & Netsky - Here With You
Digital
Armada / Mostiko SI-30415-0 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Tobias Kuhn
Boris Daenen
Felix De Laet
Amy Yon
Producer:Boris Daenen
Felix De Laet
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/07/2017 (Positie 2)
Laatste week notering:22/07/2017 (Positie 13)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9591 (87 Punten)
Airplay:08/07/2017 / Piek: 6 / Weken: 3
Dance:08/07/2017 / Piek: 1 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:08/07/2017 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 2 (V)
  Tip: 13 (W)

Tracks

30/06/2017
Digital Armada / Mostiko SI-30415-0 (CNR) [be] / EAN 5411530812899
Toon detailsAlles beluisteren
1.Here With You
  2:39
2.Here With You (Extended Mix)
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:39Here With YouArmada / Mostiko
SI-30415-0
Single
Digital
30/06/2017
Extended Mix3:33Here With YouArmada / Mostiko
SI-30415-0
Single
Digital
30/06/2017
2:40Hitzone 82Sony
88985445182
Compilatie
CD
14/07/2017

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/201722
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

Lost Frequencies   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Are You With Me15/11/2014140
Reality (Lost Frequencies feat. Janieck Devy)13/06/2015134
Eagle Eyes (Felix Jaehn feat. Lost Frequencies & Linying)28/11/2015Tip: 18 
Beautiful Life (Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza)11/06/2016119
What Is Love 201615/10/2016120
All Or Nothing (Lost Frequencies feat. Axel EhnstrŲm)25/02/2017913
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/201722
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Less Is More29/10/2016335
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57 (Reviews: 7)

Kirin
Member
***
Langweilig.

Sebastiaanmember
Member
***
Matig nummer, totaal niet interessant.

DeejayDave
Member
***
Aardige single, maar niet zo indrukwekkend dat ik er weg van ben.

gherkin
Member
****
Twee populaire namen uit de Belgische dance doen het deze keer samen. Niet het sterkste wat ik al van één van de twee gehoord heb maar op zich wel een prima nummertje.

Chartsfohlen
Member
****
Erwartete habe ich einen weiteren Tropical-Deephouse-0815-Song nach altbekanntem Strickmuster, aber so erwartbar ist die Nummer dann zum Glück nicht geraten. Mir gefällt der verspielte Ausbruch des Klanggerüsts im Refrain und die warme Gesangsstimme. Hätte gerne noch etwas länger ausfallen dürfen.

Gute 4.

Mark1984
Member
****
Mooi plaatje!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?