Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Strangest Thing

Nummer

Jaar:2017
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:05/08/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

21/07/2017
Digital Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strangest Thing
  6:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:41Strangest ThingAtlantic
-
Single
Digital
21/07/2017
6:41A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Red Eyes30/08/2014371
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip 
Pain02/09/2017Tip: 49 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/201714
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 4)

Supersok
Member
*****
Deze band lijkt alleen maar beter te worden. Tijdloze mooie muziek!

DeejayDave
Member
******
Alweer een parel. Hier kan ik eindeloos naar luisteren.

gherkin
Member
******
Alweer bijzonder straffe muziek van The War On Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?