Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Up All Night

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:23A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 16 
Pain02/09/2017Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.17 (Reviews: 6)

Kamala
Member
*****
...ein recht munter treibender Opener der US-amerikanischen Indie-Rock-Band aus Philadelphia - das lässt sich hören, weiter so...

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
*****
Klasse Opener von "A Deeper Understanding", tolle Stimme, treibender Rhythmus.

DeejayDave
Member
****
The War on Drugs is in korte tijd uitgegroeid tot een van mijn favoriete bands, maar dit nummer is niet hun sterkste werk. Wellicht door die vreemde gitaarsolo ergens halverwege.

gherkin
Member
******
Nog een topnummer erbij voor deze The War On Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?