Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Urbanus - Annie zingt een liedje

Cover Urbanus - Annie zingt een liedje
Digital
Universal 00602557997392 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Urbanus
Producer:Urbanus
Tim Toegaert
Jeroen Camerlynck
Laurens De Schutter
Sybren Camerlynck
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:09/09/2017 / Piek: 3 / Weken: 11
Ultratip Bubbling Under:09/09/2017 / Piek: 7 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 7 (V)

Tracks

25/08/2017
Digital Universal 00602557997392 (UMG) [be] / EAN 0602557997392
Toon detailsAlles beluisteren
1.Annie zingt een liedje (Radio Edit)
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:36Annie zingt een liedjeUniversal
00602557997392
Single
Digital
25/08/2017
4:45De legendeUniversal
5794135
Album
CD
22/09/2017
4:45De legendeUniversal
6700440
Album
LP
06/10/2017

Urbanus   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een bakske vol met stro22/12/197919
Quand les zosiaux chantent dans le bois06/12/198039
Kodazuur10/07/1982391
Hittentit04/12/1982244
Awel mercie / 1-2-3 rikke tikke tik24/09/1983273
The Scratchin' Zwaantjes07/04/1984109
Poesje stoei07/01/1995814
De paashaas22/04/1995126
CO2 prostituee03/11/2007Tip: 16 
Zetpilcar (Urbanus & Isolde Lasoen)16/11/2013Tip: 2 
De wereld is om zeep / Klimaat (Urbanus & De Fanfaar)11/07/2015Tip: 6 
Bakske vol met stroo (Urbanus & De Fanfaar)19/12/2015Tip: 16 
Annie zingt een liedje09/09/2017Tip: 7 
De ladder02/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wie dit leest is zot!30/10/2010718
Goe poeier!26/11/2011268
Wan troe tie!16/11/2013436
Integraal29/11/20145142
Urbanus zelf! - Theatertoer 2013-201519/11/20161721
De legende30/09/20171619
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Sterk nummertje van Urbanus.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.