Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Urbanus - Annie zingt een liedje

Cover Urbanus - Annie zingt een liedje
Digital
Universal 00602557997392 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Urbanus
Producer:Urbanus
Tim Toegaert
Jeroen Camerlynck
Laurens De Schutter
Sybren Camerlynck
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:09/09/2017 / Piek: 3 / Weken: 11
Ultratip Bubbling Under:09/09/2017 / Piek: 7 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 7 (V)

Tracks

25/08/2017
Digital Universal 00602557997392 (UMG) [be] / EAN 0602557997392
Toon detailsAlles beluisteren
1.Annie zingt een liedje (Radio Edit)
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:36Annie zingt een liedjeUniversal
00602557997392
Single
Digital
25/08/2017
4:45De legendeUniversal
5794315
Album
CD
22/09/2017

Urbanus   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een bakske vol met stro22/12/197919
Quand les zosiaux chantent dans le bois06/12/198039
Kodazuur10/07/1982391
Hittentit04/12/1982244
Awel mercie / 1-2-3 rikke tikke tik24/09/1983273
The Scratchin' Zwaantjes07/04/1984109
Poesje stoei07/01/1995814
De paashaas22/04/1995126
CO2 prostituee03/11/2007Tip: 16 
Zetpilcar (Urbanus & Isolde Lasoen)16/11/2013Tip: 2 
De wereld is om zeep / Klimaat (Urbanus & De Fanfaar)11/07/2015Tip: 6 
Bakske vol met stroo (Urbanus & De Fanfaar)19/12/2015Tip: 16 
Annie zingt een liedje09/09/2017Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wie dit leest is zot!30/10/2010718
Goe poeier!26/11/2011268
Wan troe tie!16/11/2013436
Integraal29/11/20145142
Urbanus zelf! - Theatertoer 2013-201519/11/20161721
De legende30/09/2017168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Sterk nummertje van Urbanus.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?