Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Knocked Down

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59A Deeper UnderstandingAtlantic
7567866062
Album
LP
25/08/2017
3:59A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017143
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2 (Reviews: 5)

Kamala
Member
*****
...ist halt ziemlich zurückgenommen und besinnlich - "knocked down" kann man eben nicht in grosser Euphorie ausdrücken......I wanna love you but I get knocked down - ich mag die nachdenklichen Lyrics sehr ......"far away there is a star, raining through the night sky like a drop, give 'em all a piece of........"...

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
****
Den finde ich jetzt nicht so stark, klingt zu sehr wie die anderen zuvor.

gherkin
Member
******
Opnieuw een heerlijk nummertje van The War On Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.