Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Nothing To Find

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:10A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 24 
Pain02/09/2017Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017112
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 6)

Chartsfohlen
Member
*****
Musik, gegen die man eigentlich gar nichts haben kann. Sympathischer Sound, der niemandem wehtut, ohne allzu anbiedernd zu wirken, nicht speziell genug, um abzuschrecken, aber auch nicht konformistisch genug, um als 500. Auflage von etwas Altbekanntem zu langweilen, vielleicht eine Nuance zu lang geraten. Aber ansonsten... gut, schön, vor allem zum nebenbei entspannt laufen lassen top.

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
*****
Diese schnellen Titel mag ich schon, die Stimme von Adam Granduciel erinnert mich an die Herwig Mittereggers.

gherkin
Member
******
Dat The War On Drugs de laatste tijd goed bezig is, valt nog een understatement te noemen. Ook dit is weer een topsong.

DeejayDave
Member
****
Afkomstig van het album van het jaar. Weer een prima plaat van The War on Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?