Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - In Chains

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:20A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017
7:20A Deeper UnderstandingAtlantic
7567866062
Album
LP
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017143
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.6 (Reviews: 5)

Kamala
Member
*****
...auch eine längere 'Geschichte' die melodisch ansprechend und beschwingt voran zieht - fällt für mich nach dem wunderbaren Thinking Of A Place jedoch etwas ab...

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
*****
Im Refrain richtig stark.

gherkin
Member
******
Alweer genieten geblazen hier met dank aan The War On Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.