Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - In Chains

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Adam Granduciel
Producer:Adam Granduciel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:20A Deeper UnderstandingAtlantic
7567-86606-3
Album
CD
25/08/2017

The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Eyes30/08/2014371
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip 
Pain02/09/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/201713
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Alweer genieten geblazen hier met dank aan The War On Drugs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?