Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Mens - Vier akkoorden

Cover De Mens - Vier akkoorden
Digital
Platenzaak / Petrol - (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:PETROL
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:David Poltrock
Dirk Jans
Michel De Coster
Frank Vander linden
Producer:De Mens
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:09/09/2017 / Piek: 17 / Weken: 11
Ultratip Bubbling Under:09/09/2017 / Piek: 39 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 39 (V)

Tracks

28/08/2017
Digital Platenzaak / Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vier akkoorden
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Vier akkoordenPlatenzaak / Petrol
-
Single
Digital
28/08/2017
3:4024 uurPlatenzaak / Petrol
0783215
Album
CD
22/09/2017

De Mens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wij04/02/2012Tip: 64 
Angst14/12/2013Tip: 17 
Nooit genoeg24/01/2015Tip: 12 
Bemin me later28/03/2015Tip: 13 
Pijn - Dronkenschap - Verdriet12/09/2015Tip: 65 
Alsof we belangrijk zijn (De Mens feat. Sarah Bettens)30/01/2016Tip 
Maandag (Live)01/07/2017Tip 
Vier akkoorden09/09/2017Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je beroemd zijn?13/04/1996421
Sex verandert alles20/02/1999148
Liefde10/03/2001295
Blond29/03/2003136
Akoestisch06/12/20035813
In het gras12/03/20051015
Onder de duinen13/10/2007256
Is dit mijn hart?01/05/2010205
Muziek!21/01/20121526
Nooit genoeg31/01/2015525
24 uur30/09/2017228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Opnieuw een fijn nummer van De Mens.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?