Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Buurman - Zo voorbij

Cover Buurman - Zo voorbij
Digital
Golfplaten / N.E.W.S. - (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:GOLFPLATEN
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Geert Verdickt
Diggy Dex
Producer:Jeroen Swinnen
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:30/09/2017 / Piek: 10 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:30/09/2017 / Piek: 14 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 14 (V)

Tracks

15/09/2017
Digital Golfplaten / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zo voorbij
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Dans & dwaalGolfplaten / N.E.W.S.
N1U.A001.020
Album
CD
08/09/2017
2:46Zo voorbijGolfplaten / N.E.W.S.
-
Single
Digital
15/09/2017

Buurman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mount Everest13/11/2010Tip: 26 
London Stansted01/01/2011Tip: 6 
Seks en slechte whisky28/05/2011Tip: 36 
Speling van het zonlicht15/10/2011Tip: 34 
Ring van vuur17/03/2012Tip: 37 
Soms ben jij de zon en ik de maan21/06/2014Tip: 25 
Fileleed en liefde11/10/2014Tip: 16 
Zoals koffie hoort bij opstaan17/01/2015Tip: 8 
Tijd voor iets nieuws25/04/2015Tip: 25 
Overlevers10/10/2015Tip: 40 
Dans & dwaal10/06/2017Tip: 33 
Zo voorbij30/09/2017Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rocky komt altijd terug25/10/20084322
Mount Everest13/11/20101920
De kus in ruil voor een koninkrijk01/11/20141130
Dans & dwaal16/09/20172110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Heel aangenaam plaatje van Buurman.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?