Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Buurman - Zo voorbij

Cover Buurman - Zo voorbij
Digital
Golfplaten / N.E.W.S. - (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:GOLFPLATEN
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Geert Verdickt
Diggy Dex
Producer:Jeroen Swinnen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:30/09/2017 / Piek: 10 / Weken: 11
Ultratip Bubbling Under:30/09/2017 / Piek: 14 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 14 (V)

Tracks

15/09/2017
Digital Golfplaten / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zo voorbij
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Dans & dwaalGolfplaten / N.E.W.S.
N1U.A001.020
Album
CD
08/09/2017
2:46Zo voorbijGolfplaten / N.E.W.S.
-
Single
Digital
15/09/2017

Buurman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mount Everest13/11/2010Tip: 26 
London Stansted01/01/2011Tip: 6 
Seks en slechte whisky28/05/2011Tip: 36 
Speling van het zonlicht15/10/2011Tip: 34 
Ring van vuur17/03/2012Tip: 37 
Soms ben jij de zon en ik de maan21/06/2014Tip: 25 
Fileleed en liefde11/10/2014Tip: 16 
Zoals koffie hoort bij opstaan17/01/2015Tip: 8 
Tijd voor iets nieuws25/04/2015Tip: 25 
Overlevers10/10/2015Tip: 40 
Dans & dwaal10/06/2017Tip: 33 
Zo voorbij30/09/2017Tip: 14 
Bladeren van goud09/12/2017Tip: 28 
Boten die naar Dover varen28/04/2018Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rocky komt altijd terug25/10/20084322
Mount Everest13/11/20101920
De kus in ruil voor een koninkrijk01/11/20141130
Dans & dwaal16/09/20172113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Heel aangenaam plaatje van Buurman.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.