Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Adem

Cover Yevgueni - Adem
Digital
Sardonis - (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:SARDONIS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Geert Noppe
Producer:Jo Francken
Pieterjan Maertens
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:11/11/2017 / Piek: 47 / Weken: 1
Vlaamse top 50:30/09/2017 / Piek: 4 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:30/09/2017 / Piek: 3 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 3 (V)

Tracks

22/09/2017
Digital Sardonis - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Adem
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41AdemSardonis
-
Single
Digital
22/09/2017
3:41Tijd is allesSardonis
8312377
Album
CD
27/10/2017

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/09/2017Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/201753
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Patrick3
Member
******
Uitstekend nummer

ericwyns
ultratop.be
****
Erg goed nummer van Klaas Delrue alias Yevgueni.
4+

gherkin
Member
*****
Yevgueni bevestigt met opnieuw een geweldig sterk nummer. Dik in orde dus.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?