Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nora En Pure - Fever

Cover Nora En Pure - Fever
Digital
541 / N.E.W.S. 541704D (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Christian Beat Hirt
Reggie Green
Svienn Jůnsson
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:28/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

02/10/2017
Digital 541 / N.E.W.S. 541704D [be] / EAN 5414165098164
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fever
  3:51
2.Fever (Original Club Mix)
  5:34
3.Fever (Instrumental Mix)
  5:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Fever541 / N.E.W.S.
541704D
Single
Digital
02/10/2017
Original Club Mix5:34Fever541 / N.E.W.S.
541704D
Single
Digital
02/10/2017
Instrumental Mix5:34Fever541 / N.E.W.S.
541704D
Single
Digital
02/10/2017
3:43Kontor - Top Of The Clubs Volume 76Kontor
1068432KON
Compilatie
CD
13/10/2017
5:35Kontor - Top Of The Clubs Volume 76Kontor
1068432KON
Compilatie
CD
13/10/2017

Nora En Pure   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come With Me29/06/2013Tip: 41 
Remind Me09/11/2013Tip: 61 
Morning Dew06/02/2016Tip 
I Got To Do (Nora En Pure & Redondo)19/03/2016Tip 
Tell My Heart (Nora En Pure feat. Dani Senior)19/11/2016Tip 
Tears In Your Eyes29/07/2017Tip 
Fever28/10/2017Tip 
Sphinx03/03/2018Tip 
Don't Look Back07/07/2018Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.