Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Free Souffriau - Zie me dan graag

Cover Free Souffriau - Zie me dan graag
Digital
Mostiko SI-30540-0 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Kurt Burgelman
Producer:Tom Vanstiphout
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:07/10/2017 / Piek: 15 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:07/10/2017 / Piek: 36 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 36 (V)

Tracks

29/09/2017
Digital Mostiko SI-30540-0 (CNR) [be] / EAN 5411530814077
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zie me dan graag
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Zie me dan graagMostiko
SI-30540-0
Single
Digital
29/09/2017
3:42Goud, wierook en mirreMostiko
AL 30519-2
Album
CD
17/11/2017
3:42I ♥ RomanceMostiko
AL 306592
Compilatie
CD
15/06/2018

Free Souffriau   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dag vreemde man18/04/2009Tip: 20 
Zeg me waarom05/03/2011461
Doosje17/12/2011Tip: 76 
'k Heb je lief21/07/2012Tip: 8 
Hard Times30/03/2013Tip: 71 
Heb het leven lief26/10/2013Tip: 28 
Tous les garÁons14/12/2013Tip: 80 
Pa22/03/2014Tip: 58 
Als de zon schijnt28/06/2014Tip: 43 
Zie me dan graag07/10/2017Tip: 36 
Zo zo zalig16/12/2017Tip: 29 
Winter Wonderland23/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingt Ann Christy - Een beetje anNders11/04/2009143
Gewoon Free19/03/2011725
Het collectief geheugen07/12/20131722
Goud, wierook en mirre25/11/20171010
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.