Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Free Souffriau - Zie me dan graag

Cover Free Souffriau - Zie me dan graag
Digital
Mostiko SI-30540-0 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Miguel Wiels
Kurt Burgelman
Producer:Tom Vanstiphout
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:07/10/2017 / Piek: 15 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:07/10/2017 / Piek: 36 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 36 (V)

Tracks

29/09/2017
Digital Mostiko SI-30540-0 (CNR) [be] / EAN 5411530814077
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zie me dan graag
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Zie me dan graagMostiko
SI-30540-0
Single
Digital
29/09/2017
3:42Goud, wierook en mirreMostiko
AL 30519-2
Album
CD
17/11/2017

Free Souffriau   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dag vreemde man18/04/2009Tip: 20 
Zeg me waarom05/03/2011461
Doosje17/12/2011Tip: 76 
'k Heb je lief21/07/2012Tip: 8 
Hard Times30/03/2013Tip: 71 
Heb het leven lief26/10/2013Tip: 28 
Tous les garÁons14/12/2013Tip: 80 
Pa22/03/2014Tip: 58 
Als de zon schijnt28/06/2014Tip: 43 
Zie me dan graag07/10/2017Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingt Ann Christy - Een beetje anNders11/04/2009143
Gewoon Free19/03/2011725
Het collectief geheugen07/12/20131722
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?