Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stoomboot - Vrouwen bouwen

Nummer

Jaar:2017
Label:STOOMBOOT
Distributeur:STOOMBOOT
Muziek/Tekst:Niels Boutsen
Producer:Niels Boutsen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:14/10/2017 / Piek: 28 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:14/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

29/09/2017
Digital Stoomboot - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vrouwen bouwen
  3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Vrouwen bouwenStoomboot
-
Single
Digital
29/09/2017
3:25Zwarte doosStoomboot / LC
STR1701
Album
CD
29/09/2017

Stoomboot   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spanjaard08/02/2014Tip: 60 
Groupies15/03/2014Tip: 32 
Nina19/04/2014Tip: 50 
Concepten11/10/2014Tip: 46 
Wolkenkrabbers12/12/2015Tip: 60 
Windstil30/01/2016Tip 
Moe27/02/2016Tip 
De lente lost de laatste loodjes op23/04/2016Tip: 44 
Gestrand22/10/2016Tip 
Ik dacht dat het de koffie was17/06/2017Tip 
Vrouwen bouwen14/10/2017Tip 
Niets wat breken kon25/11/2017Tip: 20 
Eindelijk een lief24/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stoomboot08/02/20145810
Storm19/12/20151942
Zwarte doos14/10/20171811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Aangename muziek van Stoomboot.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.